میگم یارو اینقدر کله گنده و پول داره ک باخرید وفروشش قیمت یک سهام رو جا بجا میکنه حالا ببینین چند نف ...
اره عزیزم اینا مافیای بازارن همینا ک نمیزارن تازه کارایی مثله ما سود کنن، دیروز همینا ساعت 9 و نیم همه با هم فروش زدن و شاخص بازار و منفی کردن، نیمه دوم سال همه انتظار دارن شاخص منفی بشع و سهم ها قرمز، پارسال هم همین اتفاق افتاده از برج 8 یا 9 شاخص منفی شده و سهم ها یا نزولی بودن یا راکد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا منو شوهرم ک چسبیدیم ب همین مافیا😂😂 خداکنه لااقل یک سوده خوب ب ما برسونه اما خودم نماد قاسم ...
حالا تو رو خدا بیا اینجا ب ما هم بگو این مافیا چیکار میکنن چی رو میخوان بکشن بالا ک ماهم سود کنیم، هر چند ک من اینقد ریسک پذیرم همون سهم هایی ک خیلی رصد کزذم و مطمعن بودم میکشن بالا زیاد نزاشتم پول، آخه تازه کارم میترسم
ایزی تریدر ،اره من با همون مطمعن شدم ک سهم هام فعلا روند صعودی دارن، و گرنه هیچ کس مثله من نمیاد تو روند صعودی بازار خرید کنه چون همون فرداش ممکنه بکشه پایین ولی خداروشکر باز 43 درصد سود کردم