2777
2789
همین امروز بخدا بردم فوق تخصص گفت همه چیزش عالیه هم قد هم وزن ولی اینجا همه میگن بچه هاشون ۹۸یا۱۰۰هس ...

ای باباچراخودتودرگیرچیرای الکی میکنی ببین بعدایهوقدمیکشن شایدرشدقدش توسن بلوغ باشه تااون موقع میخای حرص بخوری

ان شاء الله جمیع حاجاتت روا بشه عزیزم... یازده ساله انتظار سختی میکشم که معجزه ای بشه و خدا حاجتمو ...

عزیزم ان شاالله حاجتتوخدابده خیلی دوست دارم بدونم 11سال منتظرچه چیزی هستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خداوپارتی واقعاپارتی خداییش قبول داری پارتی پارتی پارتی

من همون خدا رو هم ندارم . بعله واقعا پارتی فقط . اطرافیان من همشون با پارتی بهترین کار نصیبشون شده . چقدم مزایا دارن . الان تا میگی بیکارم همه میگن خب نشستی تو خونه توقع داری کار واست پیدا شه ؟ ولی واقعا اینجوری نیس . من تموم سایت های کاریابی مثل ایران استخدام ، ای استخدام ،شبکه شاغلین مومن ، دیوار،شیپور عضوم . یه موسسه کاریابی هم ثبت نام کردم . شده تو یه روز سه جا مساحبه رفتم وه یکیش شمال شهر بوده یکیش غرب یکیش شرق ولی هیچ خبری نشده . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . 

همین امروز بخدا بردم فوق تخصص گفت همه چیزش عالیه هم قد هم وزن ولی اینجا همه میگن بچه هاشون ۹۸یا۱۰۰هس ...

ول کن بابا.خیلیام راست نمی گن خواهر جان

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!