2777
2789

تازه جدا شدم و یکی اومده ک قصدش ازدواجه 

خیلی خوبه ولی من استرس دارم

اصن نمیدونم چ غلطی دارم میکنم 😐

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش بیاد و فکرم آزاد بشه و از این مشکل سه ساله خلاااااص شم. خسسسسسسسسسته ام خیییییییلی 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
پسرم دوسال وهشت ماهشه قدش ۹۳ووزنش ۱۳خیلی نگرانشم

خب ببرش متخصص تغذیه کودکان بعد فکر نکنم بد باشه حساسی

مهم سلامتی هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ان شاالله گلم

🙏😘

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
خب ببرش متخصص تغذیه کودکان بعد فکر نکنم بد باشه حساسی مهم سلامتی هست

همین امروز بخدا بردم فوق تخصص گفت همه چیزش عالیه هم قد هم وزن ولی اینجا همه میگن بچه هاشون ۹۸یا۱۰۰هستن میگم نکنه پسرمن رشدنکنه

انشاالله که به حق ١۴ معصوم حاجت روا شی الان واست دعای توسل میخونم ..البته دعای من گیرا نیست ولی خب ب ...

ان شاء الله جمیع حاجاتت روا بشه عزیزم...

یازده ساله انتظار سختی میکشم که معجزه ای بشه و خدا حاجتمو بده

ولی به درگاهش ناامید نیستم همچنان انتظار میکشم

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج