2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری سایت اهدا.

ثبت نام کنی. کارت رو برات می فرستن. ولی مهم تر از همه کم کم و تو موقعیت مناسب به خانواده اطلاع بدی. برای این که بدون رضایت اونا، کارت به درد خاصی نمی خوره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من مخالفم میگم دور از جون کاری بشه سریع ادم رو تکه تکه میکنن من باشم به خانوادم میسپرم اگر مردم بعد چند وقت اهدا کنن چون خیلیا بعد مدتی به هوش میان 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من فقط تو خونه اسمش رو بیارم علاوه بر شوهرم مامانم دسته جادو رو میکنه تو حلقم😑😑😕

مامان منم نمیفهمه😁

اگه بفهمه به ۸قطعه مساوی تقسیمم میکنه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
ط سایت ثبت نام کن من ی ماه پیش ط خانوادم مطرح کردم مامانم راضی نشد شوهرمم چپ چپ نگام کرد😑😔

یکی از همکارای خالم ۵ تا عضو زندگی بخششو اهدا کرد

منم امشب با خانواده اتمام حجت کردم

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
یکی از همکارای خالم ۵ تا عضو زندگی بخششو اهدا کرد منم امشب با خانواده اتمام حجت کردم

چجوری راضیشون کردی؟

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
مامان منم نمیفهمه😁 اگه بفهمه به ۸قطعه مساوی تقسیمم میکنه

عههه تو ثبت نام کردی؟😂😂😂😂😂

والا من جرعت ندارم برم تو سایت 😑😑😑

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤