2777
2789

مادرم با تبعیض هاش بهترین روزهای زندگیمو خراب کرد.امیدوارم یه روز درد وجودمو بکشه.بارها زندگیم تا جدایی رفت.خستم از خونوادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا مادرت رو هدایت کنه و دلتو آروممم کنه 

یازده ساله ازدواج کردم.من برادر ندارم.همسرم جای پسر نداشتشون بود براشون.خیلی به خونوادم خدمت کرده ولی مامانم هیچ وقت نخواست دست از بدجنسی هاش برداره

"رنج نبايد تو را غمگين كند"

اين همان جايی ست كه اغلب مردم اشتباه ميكنند...

رنج قرار است تو را هوشيار تر كند؛ چون انسانها زمانی هوشيارتر ميشوند كه زخمی شوند، رنج نبايد بيچارگی را بيشتر كند.

رنجت را تنها تحمل نكن؛ رنجت را درک كن...

اين فرصتی ست براى بيداری،

وقتی آگاه شوی

بيچارگی ات تمام ميشود...

اگر كه به جاى محبتی كه به كسی كرديد از او بی مهری ديده ايد، مأيوس نشويد،

چون برگشت آن محبت را از شخص ديگری، در زمان ديگری، در رابطه با موضوع ديگری خواهيد گرفت.

شک نكنيد!

عزیزم من بخاطر همین کارهای مامانم نزدیک هشت ماهه باهاشون کلا قطع رابطه کردم  الان دیگه راحت زن ...

نمیدونم چرا انقدر بچه هاشونو آزار میدن. خواهر بزرگم چشم و چراغشه.خواهر کوچیکم ازدواج کرد از ایران رفت بابام بهش گفت برو مطمئن باش به این زودیا برنمیگردی

پس طعنه خانواده شوهرو چیکار میکنید

اتفاقا خانواده همسرم بی آزارن هر چی میکشم از خانواده خودمه. وقتی پدر و مادرم برای زندگی دخترشون ارزش قائل نیستن چه میشه کرد.همه میگن یه جور رفتار کنیم زندگی دخترمون حفظ بشه والدین من بارها زندگیمو به حد طلاق پیش بردن

نمیدونم چرا انقدر بچه هاشونو آزار میدن. خواهر بزرگم چشم و چراغشه.خواهر کوچیکم ازدواج کرد از ایران رف ...

یعنی چی به این زودیا برنمیگردی؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

[QUOTE=102614067]یعنی چی به این زودیا برنمیگردی؟[/QU

خواهرم چندماه بعد عروسیش اومد ایران سربزنه به خونوادش🙄🙄🙄 انقدر اذیتش کردن دعوا شد بابام گفت حالا که دیگه داری میری مطمئن شو به این زودیا دیگه ایران نمیای

[QUOTE=102614067]یعنی چی به این زودیا برنمیگردی؟[/QU خواهرم چندماه بعد عروسیش اومد ایران سربزنه به ...

چرا آخه؟ از جمع شدن شما دور هم بدشون میاد؟ مشکلشون چیه؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چرا آخه؟ از جمع شدن شما دور هم بدشون میاد؟ مشکلشون چیه؟

مامانم با ازدواج من مخالف بود بخاطر تعداد سکه.ولی همسر من مرد خیلی خوبیه چون خلاف میلش ۱۱ سال پیش با این مرد ازدواج کردم دارم تاوان میدم.خواهر کوچیکم چون باید پول جهیزیه رو بهش میدادن و کادوی عروسیشو و ندادن و زدن زیرش چون خسیسن حالا با ما دو تا مشکل دارن.

عوضش خواهر بزرگم یه بار طلاق گرفت دوباره ازدواج کرد و کلی مشکلاتی که همیشه خونواده درگیرش میشدن اما نور چشمیه مامانمه و نونش تو روغنه