2777
2789
عزیزم به خودت آسیب نزن درسته نمیشه وسخته ولی اونی که داغون میشه تویی قوی باش من خودمم زخم خورده ام

چجوری کنار اومدی؟

زشت بودی سوراخ نداشتی

من فقط باس نم گنده نی همین 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
عزیزم یعنی میره تواون یکی خونتون دنبال ببخشید هرزگی؟

خدا داند من کلیدارو از سویچش دیشب حدا کردم گزاشتم تو کمد صبی یادم رف برشون دارم الان ک گشتم دیدم نبود وااای با صدای بلند گریه کردم زیر دلم درد گرف تخم حرومی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادریم نمیشه منکه هنوز حاملم همش میگم بچم

ببین ماخانوماخودمونو جوری نشون میدیم که انگار قراره همیشه فدای بچه هامون بشیم و بخاطرشون سرکوفت بخوریم و دم نزنیم و تحمل کنیم،وقتی مردا هم اینو درک میکنن خب معلومه میرن هرغلطی دلشون خواست میکنن قشنگ.

باید جوری رفتارکنیم که بفهمن بچه مال هردوی ماست و هردومون وظیفه ی مراقبت ازشونو داریم و هردومون بایدنگران آیندش باشیم.

ببخش و رها باش بخاطر آرامش خودت نه بخاطر اون..😊
ببین ماخانوماخودمونو جوری نشون میدیم که انگار قراره همیشه فدای بچه هامون بشیم و بخاطرشون سرکوفت بخور ...

مثلا من الان حاملم چجوری رفتار کنم؟؟

مروا سگن 

بلانسبت پدرامون 

من شوهرم بخاطر مادرش مشت تو شکم من زد من تا دکتر رسیدم ک ببینم بچم سالمه یا هزاربار مردمو زنده شدم.حتی خودم تنها رفتم اصن باهام نیومد بنظرت اینجور مردی پدر مسولیت پذبری میشه؟

ی وقتایی میشه اون لج میکنه منم لج میکنم میبینم خدایا فقط من با جون نی نی دارم بازی میکنم دلم خیلی بحالش میسوزه میگم اون شق کرده من بچم واجبتره

یا خیلی مسایل دیگ

مثلا من الان حاملم چجوری رفتار کنم؟؟ مروا سگن  بلانسبت پدرامون  من شوهرم بخاطر مادرش مش ...

ببخشیدا گلم اصن ارزششوداشت که ازاین مردحامله بشی؟

ببخشیدا گلم اصن ارزششوداشت که ازاین مردحامله بشی؟

دیگ منم خونواده خیلی ضعیفی دارم ی مدت شش ماه قهر بودم مادر بیچارم تا مرز سکته رفت یک ماه کامل رو جایی شده بود کل خونوادمون تو خودشون افتاده بودن دیگ منم بدگشتم سر زندگیم ما رسم نداریم

گفتن حامله شو بچه بیاد ادم میشه

اما نه فقط دو هفته اول رو مخم نمیرف باز شروع کرده خدا ب دادبچم بدسه

دیگ منم خونواده خیلی ضعیفی دارم ی مدت شش ماه قهر بودم مادر بیچارم تا مرز سکته رفت یک ماه کامل رو جای ...

وای وای ای خدا چقد هنو فرهنگ و طرز فکرای اشتباه رایجه باورم نمیشه😣😣😣

دیگ منم خونواده خیلی ضعیفی دارم ی مدت شش ماه قهر بودم مادر بیچارم تا مرز سکته رفت یک ماه کامل رو جای ...

عزیزم اگه بایه مشاور خوب مشورت میکردی حتمابهت میگفت که از همچین مردی بچه دارنشو.

ولی بازم انشالله حال و روز زندگیت خوب بشه توکل بخدا.