2777
2789
عنوان

بیاین گوش کنین بلکه درس عبرتی بشه واسمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فامیلمونم که سادههههه...گفته اره بیا...خوشحال از اینکه که قراره اتفاقات خوبی واسش بیفته و مشکلاتش حل شه...

فالگیره اومده طرح دوستی و .....

گفته لگن خیلی بزرگ‌بیار....خاک باغچه بیار...و نمیدونم اب بیار و این چیزا...هرچی هم توی خونه طلا داری بیاااار...باید بریزیم داخل تشت...طلا جذب خوبیاس و این حرفا...

😊😊

ماشالله همه انقدر داستان شنیدن یه پا فیلمنامه نویس شدن😂😂😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
کوردی؟😐 هم اسمیم پرپروک

ای جان اسمت پرپروکِ؟؟

نه من کورد نیستم اسمم پرپروک نیست😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اینم تو خونه تنها...

هرچی طلا داشته اورده...کلی طلاااا‌‌‌‌...

فالگیره چندتا ورد خونده و گفته حالا برو داخل دسشویی این اب رو خالی کن...تا وقتی هم صدات نکردم نیا بیرون...تا من دعاهامو بخونم..

بعد یک ساعت میبینه خبری نیس...میاد دیگه بیرون..میبینه هرچی طلا و وسایل قیمتی بوده جمع کرده برده..‌

😊😊
شاید فالگیره مرد باشه اونوقت قضیه فرق میکنه.

عِعععع....  

پس اومده بهش تجاوز کرده الانم زنه حاملست😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔