2777
2789

باید رفتار و گفتارتون رو تعغیر بدید باهاش قلقش اون چیزی ک شما باهاش رفتار کردی نیست حتمن نه گناه از شماس نه ایشون زن و شوهر زندگی مشترک همینه یه نفر باید کوتاه بیاد و اون یکیو مثل موم بگیره دستش

سلامتی مهمترین چیزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چ کسایی محبت میکنه ؟ خانوم با اقا؟  با هرکسی ک ببینه صمیمی میشه؟

نه ادم عاقلیه ولی به خاهرش به مادرش به بچه خاهرش . نه فکر کنی محبت عادی رو ناراحت میشم مثلن خودمون اول زندگیمون هزارتا برنامه داریم اونا خودشون هزار تا برنامه برا خودشون دارم وضعشونم خوبه بعد مثلن خاهره نمیخاد از هزارتا کار خودش بزنه رو پول و زندگیه ما برنامه هاشو میریزه اینم مثه ببوها با برنامه اون پیش میره . مثلن من هزار تا کار و فکر برای خونم دارم یا هرماه عادت دارم یه مبلغ خوبی میزارم پس انداز بعد یه پول اضافه میارم این برمیداره یواشکی میده به اونا بعد تو حساب کتابام میبینم پول نیست میگم چی شد میگه دادم به فلانی میگم برا چی اینکارو کردی میگه لازم داشت در صورتی که اون کلی پول میگیره هر دیقه مسافرت و آرایشگاه  و فقط برای اینکه به پس انداز خودش دست نخوره از همسر من مایه میزاره تازه اسمش قرضه هر پولی بهش دادیم رفته که رفته ور میداره وقتی میبینه ضایس یکی دو تومن پس میده بعد دیگه رفت که رفت باقی رو هاپولی میکنه

اینا بکنار خاهر زنگ میزنه الکی گریه زاری که من بی کسم تنهام این جو گیرم کل زندگیه ما رو میده تا خانوم تنها نباشه حالا زنیکه دروغ میگه ها بقیه خاهر برادرا عاصی شدن و دیگه زیاد به حرفاش اعتنا نمیدن چون زندگیهاشونو داشت میپاشوند شوهره اسکل منگل من اونوقت با من در میفته برا خاهر ناتنی انترش 

مشاوره برید حتمن سخنرانی دکتر حبشی گوش بدین ذکر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود محبت بین زن و شوهر میاره.حدیث کسا ...

مشاور نمیاد هرچی بهش میگم میگه باشه قول میده بعدن میپیچونه

ب چ کسایی محبت میکنه ؟ خانوم با اقا؟  با هرکسی ک ببینه صمیمی میشه؟

نه فقط خانوادش اول از همه مادر مادر  خاهر مادربزرگ بچه خاهر بچه برادر برادر ولی بیش از حد بابا از همه دایی هاش بیشتر به مادربزرگشون میرسه دیگه زیادی همه چیز لوس احترام خوبه ولی دیگه نه زیاد از حد که. بعد بهش که میگم بهش برمیخوره بابا آخه یعنی چی نمیشه کله زندگیمو بزارم یه روز حال فلانی بده یه روز فلانی مشکل داره خوب منم میتونم همه زندگیمو کنم مادر و پدر و خاهرم و دوستم و خالمو دیوونم کرده میگمم من میشم بده