2777
2789
عنوان

نوزادِ من :(

255 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

من ۱۰ روز پیش زایمان کردم و الان یه پسر کوچولو دارم ک مدام نگرانم میکنه یک هفته خونه بابام اینا بودم همشون سرماخورده بودن منم گرفتم و فک کنم بچمم گرفته چون خیلی خفیف سرفه میکنه دماغش کیپه شنیده بودم سرفه خطرناکه

واسه نوزادایه شما پیش اومده؟ چیکار کردید؟

امضام نمیاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور روشن كن

قطره سديم كلرايد بريز تو دماغش خوب ميشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

اگه فکرمیکنی سرماخورده حتما ببرش دکتر چون الان نوزاد سیستم ایمنی بدنش ضعیفه شاید احتیاج ب بستری باشه

یه دکترببر خیالت راحت شه عزیزم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹