2777
2789
عنوان

رو دست خودم موندم😕😢

319 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها . من یه زنم . یه مادر . یه دلشکسته .

11 سال پیش با عشق و علاقه ازدواج کردیم . تمام شهر و دیار و خانواده رو هزاران کیلومتر انور تر گذاشتم و اومدم یه شهر دور و کوچیک که محل کار همسرم هست .

همه چی خوب بود تا ....

تا یه زن از خدا بی خبر که اتفاقا زن دوستمون بود خودشو انداخت تو زندگیمون😞

ان مع العسر یسرا......

وقتی اون خودشو انداخت توی زندگیتون اول باید شوهرتون اونو پرتش میکرد از زندگیتون بیرون  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد از اون ور همسرت پرتش نکرد بیرون؟

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

از زنهای دوست شوهراتون بترسید واقعا بعضیاشون با اینکه هیچ پخی نیستن اما زندگیتون رو از هم میپاشونن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

خلاصه رابطش از راه دور بوده . اونا خیلی دور بودن . سالی 2 3 بار میدیدمشون . ولی زن جذابی بود. قبل از ما هم وآرد خیلی زندگیا شده بود. مهارت خاصی داشت . تمام خط قرمزها ی زندگیمون رو از بین برد. شوهرم تو روم واستاد. حرف شنیدم . تحقیر شدم . همش میگفت اون فقط دوست منه

ان مع العسر یسرا......

من هم اصلا سیاست نداشتم . داد میزدم. گریه میگردم .و....😢. بالاخره ارتباط ازون شکل هیجانی و عاطفیش خارج شد. و من یه سال بعدش باردار شدم. خوش حال بودم . همه چی داشت درست میشد . که فهمیدم جنینم در 4 ماهگی میل به اومدن به این دنیا رو نداره و رفت😢😢

ان مع العسر یسرا......