2777
2789

مادر شوهره من داشت ازش قرض گرفتم برای دیوارای خونم ولی دریغ از یه ذره تمیزی اصلا دیوارو تمیز نکرد بیشتر برا کشیدن رو زمین خوبه که رد نمیندازه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم ولی معمولا کاربردش برای تمیز کردن مبلام و لوسترم . رو تختی و پرده وکاغذ دیواری و پارکت و چیزای استیل و این چیزاس ک نمیخوام در بیارم بشورم .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
مادر شوهره من داشت ازش قرض گرفتم برای دیوارای خونم ولی دریغ از یه ذره تمیزی اصلا دیوارو تمیز نکرد بی ...

نه عزیزم من خیلی باهاش دیوار تمیز کردم 

یه سال ک تازه اومده بودیم اینجا دیوارا خیلی کثیف بود به کمک بخار شو تمیز شد

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

من میخام بفروشم دوبار استفاده کردم ولی چون خونه خریدیم از این قدیمیا اصلا بکارم نمیاد دیگه .مارکش هور یزون اسپانیایی . واقعا خوبه ولی چون پول اختیاجم و یخونه قدیمی هستم ازش نمیتونم استفاده کنم میخام بفروشم

میشه بگی پرده رو چطور باهاش تمیز میکنی و مبلتو؟؟با کدوم سَری؟

عزیزم رو بروشور خود بخارشوم نوشته سری مخصوص پرده و مبل و پارچه هست ی سری گرد و استوانه مانند داره گلم 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .