2777
2789
عزيزم اينجا ب نتيجه نميرسي اينجا ي بار ي خانومه ميگف ماهي ١٥تومن گوشت ميخوريم!!بايد باور كني بري ب ...

اره عزیزم  قبول دارم که مقایسه کاره درستی نیست ولی یه چیزی وسوسه ام کرد که این سوالو بپرسم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانوم فکر کنم اخر نقرس بگیره سه وعده هم گوشت بخوری باز ۱۵تومن نمیشه .

😂😂😂😂

فكركنم الكي ميگف يا شيري پلنگي چيزي تو خونه داشتن😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
😂😂😂😂 فكركنم الكي ميگف يا شيري پلنگي چيزي تو خونه داشتن😂😂

این حرفها رو نباید باور کرد .به قولی شنونده باید عاقل باشه .طرف ملتو چی فرض کرده .میخواد خالی ببنده .یه چیزی بگه ملت نگن دروغ میگه 

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

با اضافات و کسورات نزدیکای ۱۰ خرید خونه با اونه

ولی به من حتی هزارتومنم نمیده البته خودمم‌ نخواستم درحالی که من ماهی یک و نیم باید بدم به پرستار هانا

خونمون تهرانه ۳نفریم

وا یعنی بادویست وهفتاد هرماه سرمیکنید؟؟؟🙄😶

اره😊کلا زیاد ول خرج و اهل تجملات نیستم...درحد خودمون استفاده میکنیم...خدا کریمه...90 تومنم یارانه هست😁😁😂من بچه ندارم...شوهرممصب تا شب سر کاره...تازه همین 1200 هم دوشیفت میره...گناه داره...خودم وام گرفتم پس انداز کنم...

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
اره😊کلا زیاد ول خرج و اهل تجملات نیستم...درحد خودمون استفاده میکنیم...خدا کریمه...90 تومنم یارانه ه ...

مهم برکته...وگرنه اینهمه پولدار تو همین تاپیک که ناراضین از حقوق و درآمدشون...

ان شالله خدا به سفره و روزی تون برکت بده

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
مهم برکته...وگرنه اینهمه پولدار تو همین تاپیک که ناراضین از حقوق و درآمدشون... ان شالله خدا به سفره ...

اره ب خدا ی مدت ناراحت بودم تو نیتیسایت ی چیزایی خودم ک اصلا دلم نمیخواست جاشون باشم....خدایی اخلاقش خیلی خوبه..زحمت کشه...هم دیگه هم دوست داریم....هیچ پولی جای اینا رو نمیتونه پر کنه...

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....