2777
2789
عنوان

خانمایه لحظه میاین.باردارم

92 بازدید | 12 پست

از شدت خارش واژن نمیتونم راه برم خیلی کلافه شدم.یه بار قبلا اینجوری شدم عنبرنسارا دود کردم خیلی خوب بود ولی میگن تو بارداری ضرر داره.به قرص مترینیدازول هم حساسیت دارم.راهی ندارین بهترشم؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

دکتر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر خب

دکترم رفته خارج نیست.دکتر دیگه هم نمیشناسم اینور  گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
دکترم رفته خارج نیست.دکتر دیگه هم نمیشناسم اینور    گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

از آشنایی کسی بپرسین ی دکتر خوب معرفی کنن خود سر هیچ کاری نکن تو بارداریا

والا من ی زنم  
از آشنایی کسی بپرسین ی دکتر خوب معرفی کنن خود سر هیچ کاری نکن تو بارداریا

یه لحظه فکر کردم مردی😁

وای خیلی بده اصلا تکون نمیتونم بخورم

یه لحظه فکر کردم مردی😁 وای خیلی بده اصلا تکون نمیتونم بخورم

ن عزیزم اسم پسر کوچولومو گذاشتم،درکت میکنم عفونت تو دوران بارداری بده حتما برو دکتر به شوهرت زنگ بزن بیاد ببره پشت گوش نندازیا

والا من ی زنم  
ن عزیزم اسم پسر کوچولومو گذاشتم،درکت میکنم عفونت تو دوران بارداری بده حتما برو دکتر به شوهرت زنگ بزن ...

خداحفظش کنه

ممنون عزیزم