2777
2789

من دو روز پیش تاتو خط چشم کردم حالا یه ذره که ورمش خوابیده احساس میکنم یکیش کمی پهنتره و یه جاشم خیلی کم ریخته .برای شماها هم همینطوری بود؟تو ترمیمش درست میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعیه تو ترمیم درست میشه، پهنی و باریکی و رنگش هم الان اصلا نشون نمیده باید بذاری کامل بریزه ...

مرسی عزیزم همش خودمو سرزنش میکردم چرا این مدلی شده چرا انجام دادم..اعصابم به هم ریخته..شما خودت انجام دادی؟

مرسی عزیزم همش خودمو سرزنش میکردم چرا این مدلی شده چرا انجام دادم..اعصابم به هم ریخته..شما خودت انجا ...

اره عزیزم درکت میکنم اولش آدم پشیمون میشه بخاطر ورمش و همین که فک میکنی اگه خوب نشه چی؟  ولی بعد هر روز میگی چه خوب شد که انجام دادم. 

منم دقیقا خودم توهم پهن و باریکی زده بودم 😂ولی بعد یه هفته فقط دنباله هاش یکم فرق داشت که توی ترمیم درست شد. 

اره عزیزم درکت میکنم اولش آدم پشیمون میشه بخاطر ورمش و همین که فک میکنی اگه خوب نشه چی؟  ولی بع ...

خدا خیرت بده درست حس خودت رو دارم مرسی عزیزجانم از نگرانیم درآوردی..خوش باشی عزیزم

خدا خیرت بده درست حس خودت رو دارم مرسی عزیزجانم از نگرانیم درآوردی..خوش باشی عزیزم

مبارکت باشه عزیزم مطمین باش خوشت میاد، تازه بعدا جایی بخای مثلا آرایش  زیاد تراز حد معمول داشته باشی رو همون خط چشم بکشی آنقدر راحته و قشنگ میشه که نگو. 

مبارکت باشه عزیزم مطمین باش خوشت میاد، تازه بعدا جایی بخای مثلا آرایش  زیاد تراز حد معمول داشته ...

مرسی عزیز پر از حس خوب بهم دادی کلی حس خوب برات آرزومندم..