2777
2789
عنوان

خانم های گل بیایین کمک

90 بازدید | 23 پست

سلام میخواستم کمکم کنین من بین کنکور دادن یا اینکه برم یه آرایشگاگری یاد بگیرم موندم  از چند نفرم پرسیدم میگن ارایشگاگری صرف نداره در صورتی که وقتی تا میری سالناشون پره نمیدونم چرا اینو میگن نمیدونم بمونم کنکور بخونم برا سال اینده لطفا خواهرانه نصیحتم کنین (من تو زندگی شخصیم خیلی مشکل دارم بخاطر بچم چون نمیتونم دوریش تحمل کنم مجبور اخلاق ها و بدیهای همسرمو تحمل کنم اما میگم احتمالی به آینده نیس تا یه منبع درآمد پیدا کنم ) نمیدونم برا آرایشگاهم مجبورم وام بگیرم اخه توان مالیم انچنان خوب نیس میشه راهنماییم کنین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

من خودم یک سال موندم راضیم اگه میتونی خخییللیی بخونی بسم الله اگه مشکل داره یا نمیتونی عمرتو بیخود تلف نکن یه هنری چیزی یاد بگیر

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادرس خوندیم و کاری گیرمون نیومد به جای اینکه وقتت و تو دانشگاه تلف کنی یه حرفه یاد بگیر و کار کن

آرایشگری هم میخوای بری یه شاخه رو انتخاب کن و خوب یاد بگیر 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
من خودم یک سال موندم راضیم اگه میتونی خخییللیی بخونی بسم الله اگه مشکل داره یا نمیتونی عمرتو بیخود ت ...

ابجی گلم دلم میخواد بخونم اما موندم چیکار کنم کدوم بهتره اخه شرایطم سخته 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
برو آرایشگری 

شهرمون ارایشگاه زیاده بنظرت خوبه ؟

ابجی گلم دلم میخواد بخونم اما موندم چیکار کنم کدوم بهتره اخه شرایطم سخته 

ببین باید وقت داشته باشی کلی کتاب بخری روزو شب بخونی تازه بازم ممکنه نشه ریسکه ولی اگه نمیتونی قطعا ارایشگری از یه دانشگاه همینطوری رفتن بهتره🤗❤

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم

ببين عزيزم درس خوندن درصورتي ارزش داره كه خووووب بخوني و يه رشته عالي قبول بشي كه وقعا بدوني بعد از فارغ التحصيلي كار هست واسش در غير اينصورت وقت تلف كردنه

من خودم فوق ليسانس دارم وبيكار

چون رشته اي كه خوندم بازار كار نداره

الان پشيمونم كه اگه اونهمه وقت رو ميزاشتم و ميرفتم كلاس زبان وتافل داشتم حداقلش تو خونه كار ترجمه انجام ميدادم

شما خودت بيشتر به تواناييهات شناخت داري اگه واقعا ميتوني بخوني شروع كن درغيراينصورت آرايشگري بهتره مخصوصا اگه به روز باشي

ببین همه ماخودمونو میشناسیم مثلا من میدونم کشش درس رو ندارم ولی دوس داشتم یه کاره ای بشم پس دیگه من نمیرم سراغ چیزی ک میدونم نمیخونم ولی اگه تو فکرمیکنی موفق میشی و میتونی بخونی کنکور رو انتخاب کن

حالا بحث ارایشگری که جزعه شغلای پر در آمده در صورتی پر درآمده ک از اول کلی سرمایه داشته باشی اول باید پول باشه دوره حرفه ای ببینی بعدش مکان داشته باشی بعدش وسیله هاااش پس اگه سرمایشو نداری اشتباهه ک بری چون درصدی کار کردن واسه اینو اون  نون نمیشه واسه ادم مگه اینکه یه شاخه یاد بگیری با شخصی انجام دادن خونت یاخونش شروع کنی مثل کاشت ناخن شینیون اپلاسیون

ببین باید وقت داشته باشی کلی کتاب بخری روزو شب بخونی تازه بازم ممکنه نشه ریسکه ولی اگه نمیتونی قطعا ...

اره درسته 

ببین همه ماخودمونو میشناسیم مثلا من میدونم کشش درس رو ندارم ولی دوس داشتم یه کاره ای بشم پس دیگه من ...

ابجی من قبل از ازدواجم مطمن بودم قبول میشم اما الان با اعصابم که همش خورده وبچه داری وشوهر نفهمم نمیدونم میتونم یا نه کنکور امسال دادم رتبه ام خوب نشد البته زیادم تلاش نکردم  ارایشگاه گری هم هیچ نمیدونم دوس دارم ولی برا ایندم میخوام تلاش کنم 

ابجی من قبل از ازدواجم مطمن بودم قبول میشم اما الان با اعصابم که همش خورده وبچه داری وشوهر نفهمم نمی ...

به چی علاقه داری همونو دنبال کن شاید ادم دوس داشته باشه چیزی یاد بگیره اما علاقه ک نباشه دیر یا زود ولش میکنه

ببين عزيزم درس خوندن درصورتي ارزش داره كه خووووب بخوني و يه رشته عالي قبول بشي كه وقعا بدوني بعد از ...

من برا فرهنگیان میخواستم اما موندم اخه شرایط وضعیتم خوب نیس امسالم کنکور قبول نشدم رتبم خوب نشد