2777
2789
عنوان

خانم های گل بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 23 پست
شرایطو حتما درنظر بگیر من حتی ظرف غذامم خانوادم میاوردن میبردن

من نه نمیتونم کار خونم هم هس بچمم هس 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
من برا فرهنگیان میخواستم اما موندم اخه شرایط وضعیتم خوب نیس امسالم کنکور قبول نشدم رتبم خوب نشد  ...

فرهنگيان عاليه

فقط بايد رتبه ات خوب باشه

خب اگه نياز مالي نداري كه مجبور باشي كار كني يه سال هم به خودت فرصت بده و با جون و دل بخون ايشالله نتيجه ميگيري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه نمیتونم کار خونم هم هس بچمم هس 

اره خداییش بچه داری سخته من نظرم تو یادگیری ارایشگری حالا بازم فکراتو بکن تصمیم بگیر😘

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
به چی علاقه داری همونو دنبال کن شاید ادم دوس داشته باشه چیزی یاد بگیره اما علاقه ک نباشه دیر یا زود ...

من خیلی شکست خوردم اعتماد بنفسم خیلی پایین اومده حالا تصمیم گرفتم بلند شم اما بلد نیستم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
فرهنگيان عاليه فقط بايد رتبه ات خوب باشه خب اگه نياز مالي نداري كه مجبور باشي كار كني يه سال هم به ...

نیاز مالی من خرجی زیاد نمیکنم فقط ظروری ولی میترسم بمونم بازم هیچ نشم اخه کلا گیج شدم خیلی خورد شدم میخوام شکسته هامو بهم وصل کنم سرپا بشم نمیدونم چه کنم 

اره خداییش بچه داری سخته من نظرم تو یادگیری ارایشگری حالا بازم فکراتو بکن تصمیم بگیر😘

مرسی عزیز دلم از بس میگن هزینه بالاس وصرف نداره موندم 

مرسی عزیز دلم از بس میگن هزینه بالاس وصرف نداره موندم 

خواهش میکنم ایشالا بهترین تصمیمو بگیری🌺

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
خواهش میکنم ایشالا بهترین تصمیمو بگیری🌺

مرسی ابجی گلم