2777
2789
حضرت علی فرمودن به چیزی که ناامید تری ، امیدوار تر باش  حقا که راست گفتن😍

اره واقعا قربونش برم که هرچی فرموده رو داریم باچشمامون میبینیم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
چرا مگه آبانی ها چطورند؟

هیچی خودمو و شوهرم آبانی آیم میخاسیم بچه امونم آبانی بدنیا بیاد،حالا اگه خدایی نکرده نخاد زود تشریف فرما کنه

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه نداریم 

به نظرم دلیل محکمی نیست

اگه میدونی تا چند ماه آینده خونه میخری خوب اقدام نکن 

ولی اگه معلوم نیست حالا کی خونه بخرید به نطرم بهتره فکر بچه باشید

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
منم اصلافکرشونمیکردم بایه بار کوچولو باردارشم😂😂😂

منم  بااولین اقدامم باردار شدم

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

[QUOTE=102525666]به نظرم دلیل محکمی نیست اگه میدونی تا چند ماه آینده خونه میخری خوب اقدام نکن  ولی اگه معلوم ن ...[/QUOT     صلوات فرستادم سمتت

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

من ۱سال بعد ازدواجم اقدام کردم هنوز قسمت نشده مامان شم الان ۹ماهه تو اقدامم متاسفانه تنبلی هم دارم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
چند وقت بعد از اقدام باردار شدید؟

اولین باری که اقدام کردم باردار شدم اما به صورت طبیعی بی دلیل یکماه بعد سقط شد تا چهار ماه بعدش باید جلوگیری میکردم اما هشت ماه طول کشید تا دوباره بچه اولمو باردار شم بچه دوم که با اولین اقدام باردار شدم