الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توروخدا این فیلمروم متوقفت نکنیدا😂 یادمه یه فیلم خیلی قشنگ به اسم سزرمین کهن نشون میداد که همشون ب ...
سرزمین. مهن ی دیالوگی داشت. توهین کرده بود ب بختیاریهای مسجد سلیمان دیگه همه بختیاریها پا شدن و اعتراص کردن بعدشم رهبر توخطبه نماز جمعه ش عذر خواهی کرد ،،،، تا اروم شد از کمال تبریزی بختیاریها خیلی شکایت کردن خودممم تومارش امضا کردم اتفاقا اون موقع ها
درکل بختیاری ها خیلی پر افتخار بودن اینطور که بانوی سردار نشون میده ولی اون فیلمه هم قشنگ بودا
ممنونم عزیزمبختیاریها. دل رحم ومهربونن اما بجاش مزیر بار نمیرن. غرور دارن،من از وقتی با ی فارس. ازدواجکردم خوبی ای بختیاریها روبیشتر میبینم تو سختی ها کنار فامیلمون میمونم اما فارس ا خیلی توفاز خودشونن فقط
خب این فیلمو فقط شما نمیبیند که به زبون خودتون باشه
بقیه مردم که زبون شما رو متوجه نمیشن چی
باید زیرنویس میکردن😐😐
تا حدودی هم لهجه دارن فارسی سلیس که نیس
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.