۱۴۰۰۰ صلوات داریم هر کس به اندازه ی توانش هر چند تا میتونه برداره هم خودتون ثواب کنید هم به یه بنده خدایی که داره سرپناهشو و زندگیشو از دست میده کمک کنید
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تو ام برای دعا میکنی لطفا؟معلومه دلت پاکه دعات میگیره. تو تایپیک آخرم گفتم
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...
من کی باشم گلم ولی چشم دعا میکنم سر نماز صبح حتما همه اوناییی ک حاجت دارن و دعا میکنم که حاجت روا ب ...
ممنون عزیزدل😍