2777
2789
عنوان

شب بیداری نوزاد

676 بازدید | 20 پست

بچه هاااا من بچهم هفته یبعد به دنیا میاد. میگن بچه ها نصف شب بیدار میشن گریه می کنن و شیر میخوان یا باید پوشک عوض کنیم، این شرایط تا کی ادامه داره؟ از چند ماهگی شبا راحت میخوابه میذاره ما هم تا صبح بخوابیم راحت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر.دست رو دلم نزار .ان شالله بچه تو ارومه از اولش راحتی.بیشتر بچها تا چهل روز یا نهایت دو سه ماه اول خوب میشن ولی من که الان ی سالشع و هنوز شبا پنج شش بار بیدارم میکنه

وای حس و حال الانتو عجیب خریدارم😍😍

سختیارو کشیدی و یه هفته دگ نینی و بغل میگیزی😍😍😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

دخترمن الان یه سالو سه ماهشه هنوز ک هنوز همینجوریه صبح هواروشن میخوابه دیگه پدرمودراورده دارم دیوونه میشم کم کم😞😞😞

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
دخترمن الان یه سالو سه ماهشه هنوز ک هنوز همینجوریه صبح هواروشن میخوابه دیگه پدرمودراورده دارم دیوونه ...

من بدتر از تو بچه اولم یک سالش بود که دومی باردارشدم الان دومیه ی سالشه ولی من نزدیک سه ساله خواب نداشتم دیگه نمدونم دو,سه ساعت خواب پشت سر هم یعنی چی.البته ان شالله که سلامت باشن این روزا میگذره