2777
2789

من باردارم.متاسفانه توی دعوا من خانوادم رو در جریان گذاشتم.خانوادم خیلی عصبی شدند چون شوهرم دست روی من بلند کرده بود.اونام هرچی از دهنشون درومد به شوهرم گفتم.حتی گفتن بچه رو بنداز و جداشو.الان شوهرم و خانوادم چشم ندارن همه ببینن.بچم آبان به دنیا میاد.حالا چکار کنم دست تنها.چطوری بینشون درست کنم؟

نیکان من یعنی خورشید خندان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه چون مادرت به بچه بی گناه حرف زده نمیذارم بچه رو ببینه

شمام به شوهرت بگو اگه بچه بی گناه بود چرا زن باردارتو کتک زدی؟حالا پدرو مادرت عصبی بودن یه حرفی زدن از کار شوهرت بدتر نبوده که زن حامله رو کتک زده

اولا تو اشتباه کردی ک از دعوای زن‌و شوهریت چیزی ب خانوادت گفتی....خانوادت هرچیییی ک باشن تو دخترشونی کمتر از گل هم بهت بگه شوهرت ،خانوادت میکنن ب یاحسین و اینکه فراموش نمیکنن کارای شوهرتو،ولی چون تو شوهرتو دوسداری کاراشو فراموش میکنی...اول روی خودت کار کن ک‌صبر داشته باشب تک زندگیت اگه میخوای نگهش داری بعدش ب فکر آشتی دادن باش..

اصلا دیگع ادامه نده که بخواد حساس باشه....

از دو سه هفتع دیگه کم کم بگو باید به فکر کمکی و‌ خدمتکار باشم یک هفتع ای بیاد کارامو بکنه....شخصیت مادرتم‌خورد نکن. آشتی هم کردن من جای شما باشم خدمتکار میگیرم تا پول خرج کنه بفهمه دنیا دست کیه.

دقیقا  منم همیشه میگم.بین زن و شوهر اوکی میشه.ولی خانواده ها هیچوقت یادشون نمیره

آره واقعا هر كارى هم كنن تو دهن پدر مادر ميمونه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺