من باردارم.متاسفانه توی دعوا من خانوادم رو در جریان گذاشتم.خانوادم خیلی عصبی شدند چون شوهرم دست روی من بلند کرده بود.اونام هرچی از دهنشون درومد به شوهرم گفتم.حتی گفتن بچه رو بنداز و جداشو.الان شوهرم و خانوادم چشم ندارن همه ببینن.بچم آبان به دنیا میاد.حالا چکار کنم دست تنها.چطوری بینشون درست کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا تو اشتباه کردی ک از دعوای زنو شوهریت چیزی ب خانوادت گفتی....خانوادت هرچیییی ک باشن تو دخترشونی کمتر از گل هم بهت بگه شوهرت ،خانوادت میکنن ب یاحسین و اینکه فراموش نمیکنن کارای شوهرتو،ولی چون تو شوهرتو دوسداری کاراشو فراموش میکنی...اول روی خودت کار کن کصبر داشته باشب تک زندگیت اگه میخوای نگهش داری بعدش ب فکر آشتی دادن باش..
از دو سه هفتع دیگه کم کم بگو باید به فکر کمکی و خدمتکار باشم یک هفتع ای بیاد کارامو بکنه....شخصیت مادرتمخورد نکن. آشتی هم کردن من جای شما باشم خدمتکار میگیرم تا پول خرج کنه بفهمه دنیا دست کیه.