2777
2789
عنوان

كف پاي صاف پسرم و پاهاي ضربدري

2865 بازدید | 55 پست

سلام دوستان

پسرم ١٥ ماهشه و كف پاهاش تقريبا صافه، و متوجه شدم پاهاش رو موقع راه رفتن رو ب داخل ميذاره، يعني انگار وزن پاهاش ميفته روي قسمت  داخلي  پاشنه پاهاش، ب عبارتي پاهاش ضربدري يا ايكس هستن، و از پشت پاشنه پاش متمايل ب داخله، يه پاش بيشتز،يه ماه و نيمه راه ميره

نميدونم طبيعيه يا نه

ارتوپد كودكان اهواز فقط دكتر آرتي هست  كه نوبت رو براي سيزدهم دادن بهمون

خيلي استرس دارم

ميخوام نظر يه دكتر ديگه رو هم بدونم، ميشه ارتوپد بزرگسالان هم ببرمش يا نه، چون اهواز ميگن فقط يه ارتوپد كودكان هست

هركس تجربه اينطوري داشته راهنماييم كنه كه بچش چطور شده

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

خودت تيروييد داشتي تو بارداري يا كمبود ويتامين دي سه؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

تجربه ندارم ولی زیر ۲ سال درمان میشه نگران نباشید

اتفاقا من خودم کف پاهام صافه تقریبا باهامم کمی ضربدری به داخله خیلی نیستا ولی خودم میفهمم نگاه کردنی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تيروييد داشتي تو بارداري يا كمبود ويتامين دي سه؟

نه اصلا، همه چيزم نرمال بود هميشه

آزمايش هم الان ازش گرفتم دي و كلسيمش خيلي خوب بود

بهش میگن چرخش پاشنه.باید کفش مخصوص بپوشه.پسر منم داره هنوز نبردمش.ارثیه.عموش و دخترعموش دارن.دخترعموش کفش پوشید درست شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم اخه تو چرا الان داری مراجعه میکنی ؟  از شیش هفت ماهگی مشخصه بچتون پاهاشو چجور میزاره  اون موقع  میشد با چند تا حرکت ورزشی درستش کرد یا اگه نرمی استخان داشته باشه درمان کرد الان وضعیت سخت تر میشه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

بچه جاري منم اينطوريه الان سه سالشه انقد بهشون گفتن همه گوش نكردن پاهاي بچها همونطوري موند

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

منم پسرم ۵سالشه کف پاهاش صافه بردم دکتر ارتوپد عکس گرفتن گفتن استخوان کف پاش سالمه و زوده که بگیم کف پاهاش صافه ولی هرسال عکس بندازین . دکتر بهتری هم نبود ببرمش . موقع راه رفتن زود خسته میشه. مچ پاش از پشت سر که نگاه کنی به داخل انحراف داره. بعضی وقتها براش گریه میکنم

پسر منم دقیقا همین مدلی بود الان ۴سالش خیلی خیلی بهتر شد تا ۶سالگی اکثربچه ها خود بخود درست میشن ولی اگه خیلی حساسی ببر کفش طلی بگیر براش اصلا جای نگرانی نیست

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
بهش میگن چزخش پاشنه.باید کفش مخصوص بپوشه.پسر منم داره هنوز نبردمش.ارثیه.عموش و دخترعموش دارن.دخترعمو ...

بله منم سرچ كردم همين چرخش پاشنه بود، يعني ممكن نيس تو سه سالگي پاش درست شه؟ فك كنم خيلي سخته كفش پوشيدن، گناه دارن، كاش راه ديگه اي هم باشه