2777
2789
عنوان

كف پاي صاف پسرم و پاهاي ضربدري

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 55 پست
پسر منم دقیقا همین مدلی بود الان ۴سالش خیلی خیلی بهتر شد تا ۶سالگی اکثربچه ها خود بخود درست میشن ولی ...

عزیزم تو روخدا جواب بده پسرتون کف پا صافه الان خوبه کفش پوشیدین؟پسرم ۳ سالشه خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو روخدا جواب بده پسرتون کف پا صافه الان خوبه کفش پوشیدین؟پسرم ۳ سالشه خیلی نگرانم

سلام عزیزم پسرم الان ۶سالش کف پاش اصلا صاف نیست

اکثرا بچه ها تا ۶سالگی درست میش

ولی برا خیال راحتی خودتونو کمک ب بهتر شدن کف پای پسرتون کفه طبی بزارین ت کفشاش، حتما حتما پودر سنجد و کنجد با شیر هروز بده بخور خیلی تاثیر داره 

همینطور ورزش زیمناستیک

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
سلام عزیزم پسرم الان ۶سالش کف پاش اصلا صاف نیست اکثرا بچه ها تا ۶سالگی درست میش ولی برا خیال راحتی ...

مرسی گلم یک سال ونیمش بود پیش دکتر توکلی بردم میگفت تا ۶ سال ..ولی دکتر ای دیگه بردم میگفتن باید کفش بپوشه شیر خیلی میخوره ..مرسی ک جواب دادی خدا گل پسرتون حفط کنه..از مچ به داخل میذاشت پسرتون،؟

مرسی گلم یک سال ونیمش بود پیش دکتر توکلی بردم میگفت تا ۶ سال ..ولی دکتر ای دیگه بردم میگفتن باید کفش ...

من دوسالگی پسرم متوجه شدم  بله مچ پاش  ب داخل چرخیده بود زانوهاش کامل ب سمت داخل کج شده بود

دوسال کفش طبی پوشید بعدم براش کفه گزاشتیم الان کامل خوب شد  ولی هنوز کف میزاریم

دکتر طب سنتی ک بیشتر سال کاناداس بهم گفت هر روز ی قاشق کنجد بدی بهش براش عالیییی منم پودر سنجد کنجد درست کردم چندسال هر وقت شیر بخور قیبلش ی قاشق میدمش بعد شیر میخور واقعا تاثیرش عالی بود ماشاالله جز قدبلنداست من وهمسرم قد متوسطی داریم.

ممنون عزیزم خدا گل پسرت نگه دار.

اصلا نگار نباش قصه نخور عزیزم مشکل حادی نیست ب راحتی درمان میسه 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من دوسالگی پسرم متوجه شدم  بله مچ پاش  ب داخل چرخیده بود زانوهاش کامل ب سمت داخل کج شده بو ...

دکتر توکلی گفتن کفش لازم نیست شش ماهه کفش پوشیدم 

با کفش خیلی اذیت بود 

ممنونم گلم میترسم بمونه باهاش و بعدن حسرت نخورم ک درمان داشت کاش میپوشیدم 

شما پیش کدوم دکتر رفتین.

بله منم سرچ كردم همين چرخش پاشنه بود، يعني ممكن نيس تو سه سالگي پاش درست شه؟ فك كنم خيلي سخته كفش پو ...

اگه کفش لازم باشه کفش پوشیدن حتی تو خونه یعنی ساعتای بیشتر بهترین راهه ورزش و تمرین اونم تو این سن هم میشه هم سخته هم دیرتر جواب میده البته گاهی پزشکان اینارو طبیعی می‌دونن و تا مشکل جدی نباشه کاری انجام نمیدن چون خود کفش هزینش زیاده و پای بچه درحال رشده ولی اگه مشکلش میخواین واقعا حل بشه کفش بهترین راه حله البته میتونین در کنارش  یه متخصص حرکات اصلاحی هم ببرین که ورزش لازم رو هم بهتون یاد بده 

پاهای پسرتون خوب شده ؟پسر منم کف پاهاش صاف 

بهتر شده.هنوز نبردمش دکتر.بخاطر کرونا نتونستم ببرم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دکتر توکلی گفتن کفش لازم نیست شش ماهه کفش پوشیدم  با کفش خیلی اذیت بود  ممنونم گلم میترس ...

عزیزم کرجی؟؟