2777
2789

سلام دخترم ۱۳ ماهشه چهار روزه تب ۳۹_۴۰ درجه داره سه بار دکتر بردم یکی گفت کمی عفونت داره یکی گفت ویروسیه هرکاری میکنم تبش پایین نمیاد دیگه موندم چیکار کنم.

پاشویه با سرکه با نمک شیاف قطره شربت هیچکدوم جواب نمیده😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتی بیوتیک هاش سروقت میدی 

شیاف زودمیاره پایین که 

مایعات زیاد بدید بخوره 

تندتند شیر بخوره تا دفع ادرارداشته باشن

ان شالله بهترمیشن

شیردادن زیاد خیلی کمک میکنه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دیروز ۷ ساعت تو اورژانس تحت نظر بود آزمایش اینا گرفتن مشکلی نداشت

اگه عفونت داشت آزمایش نشون میداد پس همون ویروسِ.

لباسهاش رو در بیار حوله رو با آب ولرم که سر نباشه خیس کن بزار زیر بغل و کشاله ی رانش. مرتب اینکار رو بکن. تب بر هم چهار ساعت بکبار مناسب وزنش بده.

روی پیشونیش رو دستمال نباید بزاری حواست باشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
تب بعد از ۳روز قطع نشه و ۴۰درجه باشه مطمئنا بی دلیل نیس شاید عفونت ادرار داره گلم سر سری نگیر و مراق ...

نمونه ادرار نتونستم بگیرم موند فردا تا دوباره ببریم آزمایشگاه 

بخدا چهار روزه اسیر شدیم ولی خوبم نمیشه

دیروز ۷ ساعت تو اورژانس تحت نظر بود آزمایش اینا گرفتن مشکلی نداشت

شاید داره دندون درمیاره . ولی همیشه مواظبش باش دایم پاشویه کن رو پاهاش پارچه ی خیس با آب ولرم بزار. هر یه ربع یا بیست دقیقه با آب ولرم دستها و پاهاشو بشور . شبها هم کلا بالاسرش بیدار بمون