2777
2789
عنوان

بارداری

299 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من دارم وارد هفته ۷ بارداری میشم عذر میخوام دوبار هس که خییلی کم ترشحام خونی میشه 

ایا خطرناکه.چکار کنم دکترمم نیستش.

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

حتما دارو استفاده کن به دکترت بگو.لازمه پروژسترون بگی شیاف و آمپول

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خطرناکه برو بیمارستان حتما ک نباید پیش دکتر خودت بری

بنظرتون پروژسترون امپول میدن یا شیاف...احتمالا از عفونت نیس؟اخه ترشح زرد دارم

ترشحت قرمز یا یجورایی ب قهوه ای میخوره؟ 

چون منم داشتم دکترم شیاف داد گفت چیزی نیس

اگر نمیتونی بری دکتر

استراحت کن رابطه نداشته باش تا بیاد

نترس

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ترشحت قرمز یا یجورایی ب قهوه ای میخوره؟  چون منم داشتم دکترم شیاف داد گفت چیزی نیس اگر نمیتون ...

نه قرمزه خیلی کمه

ممنونم حتما میرم

افرین برو ...اگرم دکتر نبود خودت شیاف پروژسترون بگیر اگ لکه داری دوتا باهم بزن .اگرم نداری هر شب بزن ...استراحت کامل کن چون خطرناکه 

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
نه قرمزه خیلی کمه

قرمز رنگ روشن؟ یا اصلا کار نکن و فقط استراحت. اگر میتونی یسر برو درمانگاه 

ولی حرص نخور منم اوایل لکه بینی داشتم

و همراه با کمر درد بد

شیاف خوبم کرد

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

و خود سر شیاف و قرص استفاده نکنیا

چون بارداری

افرین برو ...اگرم دکتر نبود خودت شیاف پروژسترون بگیر اگ لکه داری دوتا باهم بزن .اگرم نداری هر شب بزن ...

الان دارم میرم اجی لکه نیستا ترشحم یکم خون الوده.کی بزنم شب؟هر چند الان میرم دکتر