2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها دسته خودمونه دیگه هر چقدر بخوایم می زنیم کم می کنه آفرین به ارادت

اره من دوماه قبل عید تصمیم گرفتم ده کیلو کم شم و تا 

عید ده کیلو کاهش وزن داشتم اما چون وزنم استوپ کرد توی سه چهار ماه بعد عید فقط شیش کیلو کم شدم ولی الان دارم وزنمو ثابت نگه میدارم

ولی جدی اگه میخواین وزن کم کنین به هیچ وجه نگین ای وای کی میخواد کم کنه ، من که نمیتونم و ... من هر بار که کسی بهم میگفت میمیری بدبخت در جواب می‌گفتم هیچ کس از کم خوردن نمیمیره و این ملکه ذهن خودمم شده بود طوری که هر وقت تو ذهنم اسم رژیم میومد ، دهنم ناخوداگاه میگفت باید کم بشم . منطورم اینه اول تکلیفتونو با خودتون روشن کنین بعد اقدام به کاری 

اره من دوماه قبل عید تصمیم گرفتم ده کیلو کم شم و تا  عید ده کیلو کاهش وزن داشتم اما چون وزنم ا ...

اره درست میگی عزیزم نباید به حرفای دیگران کار داشت👌💓

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند