2777
2789
عنوان

اشتها

107 بازدید | 18 پست

سلام

اشتهام خیلی کمه

غذارو میبینم حالم بد میشه

30 سالمه 48 کیلوام قدمم 160

صورتم خیلی لاغر شده بدنمم افتضاح شده

تا دیپلم چاق بودم و خوش اشتها.. ولی بعد هر روز لاغرتر شدم

انواع مولتی های ایرانی و خارجی هم خوردم 

الان خیلی بدغذامو هر روز بدتر میشم

میشه راهنماییم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مکمل چاقی بخور،میترکونه😑

مکمل چاقب بدون عوارض میشناسی شما؟ هر کدومو دوستام خوردن هورمونی بهم ریختن من سابقه کیست تخمدان و کیست ناف دارم هر چیزی نمیدونم بخورم اینا برمیگردن

ازمايش دادى مشكل گوارش ندارى ترشى و سالاد كنار غذات ميخورى؟؟

آره بارها پیشدمتخصص تغذیه رفتمو آزمایش دادم.. زود سردیم میکنه ترشی دوس ندارم سالادم نفخ میکنمو شکم درد میشم  

ازعطاری که شناس باشه ازش عرق یونجه بگیراصلاهم ضررنداره اشتهاروخیلی زیادمیکنه مزه اش هم بدنیس

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم    

خواهش گلم من به پسرم شیرمیدادم میخوردم اشتهام خیلی شدنخوردم دیگه الانم پسرم عاشقشه ازپیش ردشیم نداشته باشه میگه بخر

مغزیجات زیاد بخور. مثلا بادام و بادام زمینی و بادام هندی و تخمه و پسته و ابنجور چیزا قاطی کن بخور. اگر فرص بهت نمیسازه. اگرم میتونی مخمر ابجو یه جور قرص گیاهیه بگیر از داروخونه بخور اشتهارو بینهایت باز میکته.من تاپ لور استفاده کردم عالی بود.البته باید غدای سنگینم بخوری و اب زیااد

مغزیجات زیاد بخور. مثلا بادام و بادام زمینی و بادام هندی و تخمه و پسته و ابنجور چیزا قاطی کن بخور. ا ...

مخمر خوردم ولی یادم نیست برندشو ولی اثر نداشت مربی باشگاه گفت بخورم.. مغزیجات میخورم هر چی دم دستم باد

خواهش گلم من به پسرم شیرمیدادم میخوردم اشتهام خیلی شدنخوردم دیگه الانم پسرم عاشقشه ازپیش ردشیم نداشت ...

اتفاقا عصر نیگا کردم ی خانمه خونه مون کار میکرد بنده خدا خودش عرق یونجه گرفته بود واسم آورد ولی نمیدونستم چه استفاده ای داره.. ولی اون خانم 2سال میشه فوت کردن یعنی حدودا این عرق مال 3 سال پیشه.. نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه؟؟

مغزیجات زیاد بخور. مثلا بادام و بادام زمینی و بادام هندی و تخمه و پسته و ابنجور چیزا قاطی کن بخور. ا ...

این برندو حتما میگیرم.. فک کنم اون موقع خیلی باهاش نفخ کردم دیگه نخوردم

اتفاقا عصر نیگا کردم ی خانمه خونه مون کار میکرد بنده خدا خودش عرق یونجه گرفته بود واسم آورد ولی نمید ...

اگه بازشده اس نخور اگه نه که تاریخ انقضاشوببین

مخمر خوردم ولی یادم نیست برندشو ولی اثر نداشت مربی باشگاه گفت بخورم.. مغزیجات میخورم هر چی دم دستم ب ...

قرص تنها فایده ایی نداره. باید روزی 5 وعده غذای کامل بخوری.این قرصه کالری زیادی داره بیشتر از یکماه مصرف نکن شکم میاری. یکماه هرروز یکی بخور نیم ساعت قبل از ناهار. ده کیلو تضمینی اضاف میشی.صورتم واقعا پر میکنه