2777
2789
عنوان

مهربونایی که تجربه سفر به دبی دارن لطفا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 31 پست

سلام عزيزم 

من يكبار بيشتر نرفتم خيييييلي اجناس گرونه البته ما تازگيا رفتيم كه پولمون بي ارزش شده يعني تقريبا يه لباس الكي كه نهايتا تو ايران ٥٠ تومان گيرت بياد اونجا به پول ايران ٦٠٠تومان ميشه همه چي با خودت بردار.

هتلي كه ما رفتيم سه ستاره بود بد نبود ولي زيادم جالب نبود. سشواراش كه اصلا به درد نميخورد اگه ميدونستم از همينجا مياوردم. اگه از اتاقتون راضي نبودي و خواستي عوض كني حتما از قبل اتاق جديد رو چك كن بعد جابه جا كن. 

از قوانين مهم دبي هم اينه كه قرص و دارو همرات نباشه و تو مترو هم هرگونه نوشيدني خوردني و جويدني مثل آدامس ممنوعه و حداقل٢٠٠درهم جريمه داره. 

اينم بگم كرايه تاكسي هاش گرونه از مترو استفاده كني خيلي به صرفه هست ما دير فهميديم تو ٣روز به پول ايران ٣ميليون فقط براي كرايه تاكسي داديم. تو قسمت باجه هاي مترو ميتوني بليت يك طرفه بخري ارزونه😊

اگه با تور گردشگري هتلتون خواستين برين جاهايي كه براي ديدنش بايد پول اضافه بدين (مثل آكواريوم دبي مال)يك روز جدا برين ببينين چون تور ميخواد تو يك روز همه جا رو بهتون نشون بده و زمانش كمه خيلي سريع و گذري بايد ببينين و فرصت نميشه زياد لذت ببرين(آكواريوم رو برين خيلي قشنگه😍)

و در آخر اينكه روزها خيلي گرم ولي شبهاش سرده لباس مناسب براي خودتون و كوچولوتون بردارين 

اميدوارم سرشار از خوشي و شادي باشين هميشه☺️

باور كن من دلم نميخاد تجربه من برات تكرار بشه دبي رو كلااا بيخيال شووو.اصن دبي براي ايرانيااا ديگه م ...

ممنون عزیز دلم از لطفتون خیلی خوشحالم که راهنماییم میکنید اون 500 تومن مالیات هتل نفری منظورتون هست؟

الان من قیمت گرفتم 4 شب در هتل 4 ستاره صبحانه و ناهار 4 تومن با ویزا و پرواز درمیاد واسه بچه هم دوتومن میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم از لطفتون خیلی خوشحالم که راهنماییم میکنید اون 500 تومن مالیات هتل نفری منظورتون هست؟ ...

سرچ كن گوگل كن

هرچي درجه هتل بالاتر باشه اين ماليات بيشتره فكر كنم شبي ده درهم هست و بيست درهم و سي درهم براي هر اتاق

ممنون عزیز دلم از لطفتون خیلی خوشحالم که راهنماییم میکنید اون 500 تومن مالیات هتل نفری منظورتون هست؟ ...

عوارض خروج از كشور و ماليات رو بزاري روش نفري يه تومن بهش اصافه كن حدودا 

در ضمن ديره خيلي منطقه مزخرفيه خيليييي

به هرحال اگه انشالا رفتني شدي در درجه اول فكر مترو باش حتما نزديك مترو باشي بعدم شام ببر براي هفت روزت و تنقلات و ميوه.مثلا هتل سيتي استار حتي صبحانشو نميشه خورد بووو ميده مال هندياست .هتل زير ٤ ستاره  واقعا دبي نرو مخصوصا چون بچه داري 

سلام عزيزم  من يكبار بيشتر نرفتم خيييييلي اجناس گرونه البته ما تازگيا رفتيم كه پولمون بي ارزش ...

عزیزم یعنی هیچ دارویی نمیتونیم ببریم ؟ خب مسکن چی حتی معمولی؟ حتی شربت سرماخوردگی واسه بچه؟

راستي يادم رفت بگم هتلي هم كه ما بوديم فقط صبحانه ميداد ما كه شب اول رفتيم يه رستوران ايراني ولي خيلي گرون بود حدود دو ميليون و نيم فقط براي يك شاممون شد و روزهاي آخر ديگه پولهامون ته كشيده بود مجبور شديم بريم سوپر ماركت يك قالب پنير و چند تا نون بگيريم شام😂😂😂

راستي يادم رفت بگم هتلي هم كه ما بوديم فقط صبحانه ميداد ما كه شب اول رفتيم يه رستوران ايراني ولي خيل ...

اره منم شنیدم خیلی گرونه من میخوام صبحانه ناهار بگیرم برای شام هم 4 شب هستیم یه شب که از ایران میبرم 3 شب دیگه هم کی اف سی یا مک دونالد حدودا نفری 40 درهم میشه یعنی شام برامون یه تومن میفته

خب من زود سرم درد میگیره اونجا داروخانه میدن؟

شوهر منم مثل شما سر درد زياد ميگيره و به همه چيز هم بدنش آلرژي نشون ميده ولي هيچ قرصي نتونستيم ببريم.ولي خدارو شكر اين ده روز مشكلي براش پيش نيومد و داروخانه راستش نرفتم كه تجربم رو بگم اما بعيد ميدونم مسكن داشته باشن شايدم باشه ولي با تجويز پزشك بدن نميدونم

شوهر منم مثل شما سر درد زياد ميگيره و به همه چيز هم بدنش آلرژي نشون ميده ولي هيچ قرصي نتونستيم ببريم ...

عزیزم واقعا یه دنیا ممنون خیلی لطف دارین  با مترو رفت و آمد کنم چقدر هزینمون میشه تو 4 روز؟

متروش شلوغه چون كلا شهر شلوغيه ولي شايد ببينن بچه داري كسي دلش بسوزه جاشو بده بهتون😁و سرعت متروش هم خيلي زياده اگه زياد جا نبود از اونايي كه نشستن بخواه به بچت جا بدن همه جاي دنيا آدماي مهربون داره❤️