hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 عنوان HMG &HCG هرکی زده و جواب گرفته بیاد توو 139 بازدید | 8 پست بچه ها من ماه پیش ۴ تا زدم فولیکول ۱۸ ،۱۶ داشتم روز۱۴ پریودی ، این ماه ۸ تا hmg داده بنظرتون چقدر میتونه تأثیر داشته باشه؟ کسی بوده ماه دوم نتیجه بگیره؟ 1398/06/04 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 حتما جواب میگیری سلام فرشته رویاها خوبی؟ شمام شرایطت اینطوری بوده جواب گرفتی؟ الان بارداری؟
nafasrad عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2564 فکرپیکردم ۱۸ اندازش خوب باشه .... ایشالا اندفعه میشه برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 فکرپیکردم ۱۸ اندازش خوب باشه .... ایشالا اندفعه میشه مرسی عزیزم
fereshteh_royaha عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 500 سلام فرشته رویاها خوبی؟ شمام شرایطت اینطوری بوده جواب گرفتی؟ الان بارداری؟ ارع دقیقا الانم خداروشکر باردارم عزیزم فقط عامل نشدنش استرسه
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 ارع دقیقا الانم خداروشکر باردارم عزیزم فقط عامل نشدنش استرسه خداروشکر عزیزم به نینیت ک یکی از فرشته های خداست بگو برای منم دعا کنه ، آره عزیزم آخه نمیشه بهش فکر نکرد؟؟!!! شما چند ماه اقدام بودی؟ مشکلت چی بود؟ ببخشیدا سوال میکنم اگه دوست نداشتی جواب نده عزیزم
fereshteh_royaha عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 500 خداروشکر عزیزم به نینیت ک یکی از فرشته های خداست بگو برای منم دعا کنه ، آره عزیزم آخه نمیشه ب ... حتما جیگر خودم تنبلی و کیست داشتم 6ماه با متفورمین یکم تخمدانو تقویت کردم پری هم منظم شد بعد چند ماه تکرار مکرر امپول ها خدارو شکر اوکی شد
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 حتما جیگر خودم تنبلی و کیست داشتم 6ماه با متفورمین یکم تخمدانو تقویت کردم پری هم منظم ... خداروشکر ک جواب گرفتی منم تنبلی داشتم با دارو فولیکول ۱۸ ،۱۹ دارم ولی همسرمم تحرک اسپرمش کمه حالا اگه این ماه جواب نگیرم بایدiui کنم برام دعا کن