2777
2789

از کارهای مثبتی که کردین بهم بگید من ابان میتونم اقدام کنم از الان میخوام خودنو تقویت کنم 

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلوا گرم درست کن بخور با روغن حیوانی،

به خودت حسابی برس، و نزار زیاد طولانی بشه، سه ماه تا شش ماه بیشتر نشه و اقدام کن، من بعداز سقط دیر اقدام کردم الان هم هرماه منتظرم اما پریود میشم و حالم گرفته میشه

خدای مهربونم شکرت

۴۰ روز قبل اقدام نه خودت نه شوهرت هیچ دارویی استفاده نکنید حتی یه استامینوفن ساده. روزهای قمر در عقرب رو پیدا کن از نت اون روزا نزدیکی نکنید. اول و آخر و وسط ماه قمری نزدیکی نکنید.اینا خیلی تاثیر دارن. 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

من که اونقدر ترسیده بودم از بارداری پوچم و سقطی که داشتم قشنگ یکسال و خورده ای بعدش باردار شدم . ولی دکتر گفت شش ماه بعد از سقط زمان خوبی برای بارداریه . اسید فولیک و قرص اهن میخوردم مداوم . و با اولین اقدام شکر خدا باردار شدم

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

منم فروردین سقط خودبه خود داشتم الان 5ماه منتظرم قرص متفورمین هم روزی دوتا میخورم. خیلی نگرانم آخه بارداری اولم 1سالو نیم زمان برد. میترسم الانم دیر باردار بشم. لطفا واسم دعا کنید😭😭😭😭😭

حلوا گرم درست کن بخور با روغن حیوانی، به خودت حسابی برس، و نزار زیاد طولانی بشه، سه ماه تا شش ماه ب ...

ان شالله به زوووودی باردار میشی گلم

من که اونقدر ترسیده بودم از بارداری پوچم و سقطی که داشتم قشنگ یکسال و خورده ای بعدش باردار شدم . ولی ...

الهی شکرررر ان شالله که منم زووودی بشم

منم فروردین سقط خودبه خود داشتم الان 5ماه منتظرم قرص متفورمین هم روزی دوتا میخورم. خیلی نگرانم آخه ب ...

استرس رو از خودت دور کن برو کلاس یوگا و فکرتو اروم نن 

ان شالله که به حق حضرت علی اصغر تا همین محرمی حاجت روا شی خانمی

استرس رو از خودت دور کن برو کلاس یوگا و فکرتو اروم نن  ان شالله که به حق حضرت علی اصغر تا همین ...

انشالله جفتمون بزودی بارداربشیم عزیزم. انشالله هیچکس واسه بچه انتظار نکشه. چون خیلی سخته. 

پرولاکتین چیه؟

یه هورمون زنانه هست هورمون شیر دهی هست

رازیانه خیلی تاثیر داره من یه دوره هر روز خوردم روز ۱۰ فولیکول ۱۵ سانت داشتم

یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه

[QUOTE=102439053]الهی شکرررر ان شالله که منم زووودی بشم[/QUOT

الهی آمین - حتما میشی فقط استرس نداشته باش و بسپار به زمان . اسید فولیک و ممکمل هات رو هم به موقع و مرتب بخور و اقای همسر رو هم ببر چکاب و بهش مکمل های مخصوص آقایان رو بده مثل wellman

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی