2777
2789

@hami  ایشون کارشناسی رادیولوژی دارن 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیست خواهری....این دکتر محبوب کجاست ک تحت نظرش هستی؟

راضی ازش ؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@hami    ایشون کارشناسی رادیولوژی دارن

عزیزدلم گفتم که مااصلا تفسیر نمیکنیم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزدلم گفتم که مااصلا تفسیر نمیکنیم😊

امضاتون بود که "سوال دارید در خدمتم" 

شرمنده ...  

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
اسلامشهره اره راضی ام 

من چند جلسه پیشش میرفتم گفتن پولکیه و بی تجربه دیگه نرفتم. الان تحت نظر سیما مظفر جلالی ام تو میدون نماز اسلامشهر .خوبه ولی داروهای خارجی میده فقط .قیمت شون بالا...

محبوب هم اینجوریه؟؟؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میمیرم تا برم دکتر 😭😭😭😭😭

عزیزم ب خدا توکل کن مطمعن باش چیزی نیست آروم باش 

امضاتون بود که "سوال دارید در خدمتم"  شرمنده ...  

دشمنت شرمنده عزیزدلم😘فقط کار ما عکس گرفتنه..اصلا حق نداریم تفسیرکنیم گلم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من چند جلسه پیشش میرفتم گفتن پولکیه و بی تجربه دیگه نرفتم. الان تحت نظر سیما مظفر جلالی ام تو میدون ...

اینم به من دارو خارجی داده همه ازمایشارم داده اما الان دارم دیونه میشم