2777
2789
عنوان

پشت خونمون یه پارکه ولی....

437 بازدید | 27 پست

ولی شده پاتوق پسر دخترایی که کثافت کاری میکنن ... ما تازه این خونه رو خریدیم و اومدیم اینجا ...اما واقعا این قضیه خیلی خیلی برام سخت و آزار دهنده اس چون مدام صداشون و بوی گند سیگارشون میاد بالا .... منم بچه دارم . آخه چیکار کنیم ؟  ب صد و ده هم که زنگ میزنیم اصلا اصلا اهمیت نمی دن 

پارک پارکه دیگه

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄

خونتون کجاست 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صد و ده می گیرم ،تلفن گویا ۱۱۵ می آد

نزدیک خونه ام کلی سگ و به سهرداری اطلاع دادم صد جا زنگ زدم اصلا انگار نه انگار .حرام شون باشه حقوقی که می گیرند و رسیدگی نمیکنند

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
کسی میدونه وقتی ۱۱۰ پیگیر نمیشه ب کجا میشه شکایت کرد؟

مگه پارک نیست؟

تو پار پانتومیم بازی کنن یعنی

خب سروصدا زیاده 

قبل از اینکه اونجا خونه بخرین میپرسیدن میرفتین میدیدین بعد‌...