2777
2789

من بیست و شش سالمه یه پسر هشت ساله دارم زایمانم سزارین و تو بیمارستان دولتی بود شدیدا اذیت شدم و ترسیدم از زایمان دوباره و به نظرم همین یه بچه بسمه ولی پسرم شدیدا خواهر برادر میخواد به طوری ک هر روز کارش شده برنامه ریزی برا عضو جدید پسر شدیدا احساسی و اجتماعی هست و مطمعنم تنهایی بهش اسیب میرسونه چیکار کنم ؟من که عمرا پامو دوباره تو دولتی بذارم

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بیار خواهر.داره فاصلشون زیاد میشه.نرو دولتی.برو خصوصی زایمان کن.من تو دولتی سزارین شدم عالی بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم تنهایی بزرگ شدن خیلی سخته 

من خ‌ودم تا ۱۷.۱۸ سالگی انقدر تنها بودم خواهر برادر نداشتم خیلی آسیب بهم خورد 

دیگه ۱۸ سالگی داداشامو بزرگ کردم خیلی خوبه 

حتما براش بیااااار خیلی از لحاظ عاطفی براش خوبه 

بیمارستانای خوبی هست برای زایمان جای دیگه برو

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

منم دقیقا همینم فقط پسرم ۵ سالشه و الان باردارم سوهرم سعی داشت راضیم کنه برا دولتی 

گفت همین پولو بده برا خودت طلا بخر 

گفتم نمیخوام میرم بیمارستان خصوصی که زیر دست دانشجوها  نیفتم

به شوهرم‌گفتم اگه قصاب محل هم بیاد بهت بگه بده من شکم زنتو باز کنم بچه نو دنیا بیارم میدی بهش 😁😁چون فقط فکر بچه ای

دیگه دید ناراحت شدم گفت باشه برو خصوصی

سه هفته دیگه زایمانمه

خب برو خصوصی

دفترچه پایم سلامت هست و باید بیمه تکمیلی انفرادی بشم که هم زمانبره بخاطر فاصله سنی بچه ها میگم هم هزینش الان برام مقدور نیست البته فعلا 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

خانوما ده روزه از موعدم میگذره

روز سوم تاخیر،بیبی منفی بود

دیروز صبح بیبی چک ی هاله خیلیییی خیلییی ضعیف و کمرنگ انداخت ک تو عکس هم حتی معلوم نیس ولی خودم دیدمش و شوهرمم تایید کرد که دیده 

هر از گاهی دلم تیر میکشه و هر از گاهی تو این ده روز دلدرد پریود داشتم ولی خبری نیس

بنظرتون باردارم!؟

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
ماله کدوم شهرید 

تهران

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی