2777
2789

چراواقعا؟؟اخه چیزخاصی نگفت همه داشتیم راهنمایش میکردیم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

اون اسکرین شاته ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

شاید خود استارتر به نی نی یار گفت حذف کنن چون کم مونده بود به استارترش فوش خار مادر بدن 😐😑

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
یه عده آدم هستن بلا نسبت شما خیلی بیشعور و احمقن فقط گزارش زدن بلدن

خداییش دلیل کارشونو نفهمیدم داشتیم کمکش میکردیم شاید به حرف ماگوش میداد زندگیش خوب میشدچرااخه

کدوم عید؟ عید غدیر؟ اون که یه هفته ازش میگذره!

خب بنده خدا گفت عموی شوهرش مرده گذاشتن بعدازچهلم بیارن

شاید خود استارتر به نی نی یار گفت حذف کنن چون کم مونده بود به استارترش فوش خار مادر بدن 😐😑

اخه هیچ کی چیزبدی نگفت همه داشتن راهنماییش میکردن چجوری میتونه این کاروکنه

اخه هیچ کی چیزبدی نگفت همه داشتن راهنماییش میکردن چجوری میتونه این کاروکنه

بعضیا داشتن به مادرش و خودش بدوبیراه میگفتن دیگه