2777
2789
عنوان

به نظرتون چه مریضی هست؟؟

172 بازدید | 20 پست

پدر شوهرم چند وقته مریضه به شدت کاهش وزن داشته تازگی ها هم نمیتونه راه بره خیلی هم سخت غذا میخوره دکتر ها هم نمیدونن چشه تا حالا کسی رو اینطور دیدین البته قبل از این بیماری خیلی سر حال بود انگاری تنگی نفس گرفته خلاصه خیلی حالش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید کسی رو دیده باشید یا علایمش رو بشناسید البته که انشالله هیچکس مریض نباشه

اها ببخشید منو اون موقع درست نخوندم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

وقتی اسم لاغری ناگهانی میاد یاد مادرشوهرم میفتم ک سرطان گرفت و زودی لاغر شد و فوت کرد

البته دورازجون ایشون

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁