2777
2789

دختر من پنچ سالش چند وقت میگه پهلوش درد میکنه بردم دکتر تبم داشت بهش دارو سفلکسیم داد خوب شد اما دوباره میگه پهلوش درد میکنه تب نداره هیچ علامتی فقط میگه پهلوش درد میکنه دارم دیوانه میشم اگه کلیه اش باشه چی کی اطلاع داره بگه

احتمال زیاد عفونت ادراری داره 

توی دختربچه ها تو این سن عفونت ادراری شایعه 

ببرش دکتر یه ازمایش کشت ادرار و انالیز ادرار بگیر ازش مشکلش ایشالا حل میشه 

من پرستارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سونو از کلیه ش بده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من دقیقا تو ۵ سالگیم همین مشکل رو داشتم و مامانم میگه دکترا اینقدر نفهمیدن که عفونت کلیت زد به مثانه و درمانش ۲ سالی طول کشید خودمم یه چیزایی یادم میاد اینکه چقدر از سونوگرافی ترسیدم و چقدر سختم بود که اون همه آب بخورم نرم دستشویی کلی گریه کردم اون روز 

نگفتم که بترسی امیدوارم مشکل دخترت از کلیه نباشه اما پیگیریش ضرر نداره

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄