2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرمو ببرم عروسی???

208 بازدید | 12 پست

بچه ها عروسی دختر عممه .خونواده عمم ی سری کارت دعوت خالی دادن گفتن هرکیو دلتون خواست دعوت کنین.من اصلا دلم راضی ب اینکار نبود تا اینکه مامانم گفت خب مگه چی میشه و گناه دارن تو ی تعارفی بزن ببین اگه دوست داشت بیاد بیارشون.منم امشب اونجا بودم نطرح کردم احساس کردم دوس داره بیاد ولی گفت خب ب ما کارت ندادن ک.نمیدونم بنظرتون بردنش کار درستیه?منم گفتم علت کارت ندادنشون اینه ک راضی ب زحمت نیستن...الان شوهرم میگه بیخیال نمیدونم کارت بدم یا ندم.اگه ندم بنظرتون زشته???

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم نده اصلا

کارت خالیا چی بوده  دادن؟مگه کس و کار ندارن مجلس و پر کنن؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من مادر شوهرم بیاد با من یه مجلس به رقصیدنم لباس پوشیدنم حرف زدنمم گیر میده واسه همون راضی نیستم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اگه مادر شوهرت زن خوبیه و کنارش بهت خوش میگذره و اهل حرف درآوردن و حرف بردن و داستان درست کردن نیست و موجب ابروریزیت نمیشه و قشنگ لباس میپوشه و درست غذا میخوره و تو کادو دادن خسیس نیست ضایعت نمیکنه و دوسش داری ببرش ثوابم داره

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
من اصلا جلو مادرشوهرم روم نمیشه برقصم😂😂😂

وای مادر شوهر من فکر میکنه اگه تو یه مجلس نرقصم پشت سرم حرف درمیارن که اجتماعی نیست و از این حرفا

وقتی میرقصم ذوق مرگ میشه.میدونی یه جوری میخواد پز بده با عروسش.البته رقص بلد نیستما

اگه بعدا برات داستان نمیشه ببر

اما بهر حال عروسی فامیل شماست و معمولا مادرشوهرا بدشون نمیاد بیان و رفتار و مجلس داری و خود فامیلتون و ....ببینن و بفهمن 

البته نمیدونیم که اخلاق مادر شوهر شما چجوریه 

من اصلا جلو مادرشوهرم روم نمیشه برقصم😂😂😂

پس نبرش تا خوش بگذرونی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀