2777
2789

بچه ها خواهرم دوسه سال پیش وقتی شوهرش بهش خیانت میکنه و اونارو با هم میبینه میگه حالت غش بهم دست داده ازونموقع یکی دوبار هم بخاطر توی دعوا با شوهرش میگه غش کردم حالا میگه دوبار توی یک ماه بدون دلیل حالت غش بهم دست داده اینو که گفت من اینقدر گریه کردم فکر میکنم خواهرم مریضی گرفته خدانکرده خودم وسواس فکری دارم شدید هرچی بهش گفتم بریم امشب دکتر گفت نمیام چند روز دیگه میرم. بچه ها ممکن بخاطر همون فشارهای عصبی که از قبل داشته باشه؟ کسی تجربه ای داره. بخدا اومدم خونم یکسر دارم گریه میکنم میگم نکنه خدانکرده خواهرم مریض شده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی غش میکنه از دهنش کف میاد بیرون

نمدونم من تا حالا ندیدم فقط خودش میگه دوبار بدون دلیل شدم. دوسه بار هم توی دعوا. دیشب که اینجوری شده مثل اینکه دندوناشو خیلی فشار داده لبش خونی شده بود میگف دوتا از دندونام لق شده 

شک نکن هنوز تحت فشار عصبیه، حتمی ببرش دکتر. دوران سختی رو پشت سر گذاشته هنوز تاثیرش تو روانش مونده. ...

خداکنه از اعصابش باشه من بخدا اینقدر گریه کردم میگم نکنه خواهرم دور از جون یک کاریش شده همش میگم اینا نشونه ی یک بیماری بدی نباشه 

منم قبلا وسولس فکری داشتم، استرستو کنترل کن حتمی هم دکتر برو، خیلی بهت کمک میکنه

شما هم واسه بیماری وسواس داشتین؟ دکتر برم خوب میشم؟بخدا قسم از سرشب خواهرم اینجوری گفته من هزار مدل فکر کردم اینقدر جلو همه گریه کردم که نگو. 

شما هم واسه بیماری وسواس داشتین؟ دکتر برم خوب میشم؟بخدا قسم از سرشب خواهرم اینجوری گفته من هزار مدل ...

برای بیماری نه، اما همش استرس کثیف بودن  و آلودگی رو داشتم ، بعدشم مشکل تقارن. حتمی برو پیش یه روانپزشک بهت کمک میکنه، من یه دوره کامل دارو خوردم  بعدشم با تکنیکای روانپزشکی خودمو کنترل کردم