2777
2789

اقا من بچه م‌خستهههه خسته بود ۷ماهشه شیر میخواست ک بخوابه امشب گفتم بزار رو تخت خودم بهش شیربدم بعد جا بجاش میکنم 

شیرخورد خوابید ۲minبیشتر طول نکشید ک از کنارش بلندشدم رفتم باشوهرم حرف زدم گفتم برم‌ی کاسه عدسی ک واسه بچه گذاشتم خودمم بخورم بلندشدم رفتم اشپزخونه اقایهووسط حرف زدن شوهرم مثل بمب تو دلم گفتم نکنه بچه بیدارشه ۴دستوپام تازه یادگرفته بیادسمت تخت خواب..یهو عین چی بدو رفتم سمت اتاق شوهرمم گفت چیشد گفتم بچه بیدار نشه تا رسیدمممم دیدم وای بیدار شده اومده لبه تخت ی دستشو داره میبره بیرون تخت ک با کله بیادپایین کفشم سرامیک نه فرشی نه چیزی پافم جلو تخت بود راه نداشت ک بیفته کج بشه قشنگ دورازجون گردنش...😭😭😭😭😭😭کاسه عدسی رو ریختم کف زمین بلندش کردم خیییلی ب مووووقع بود اومد ک بیفته رو زمین با دستو پا همه چی گرفتمش فقط از ترس گریه کرد خیلی حس بدی بود اخطار اول مراقب جای بچه باشید حتی واسه۱ثانیه ..اخطار دوم قدر مادرانونو بدونیم تو این ی لحظه قندم‌افتاد حساب کنید ک مادرامون......

پ.ن

طبق معمول شوهر😖😖😏😏😏حوااااست کجاااست 🤬🤬🤬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته اول در اولین فرصت فرشی چیز ی بنداز کف اتاق و وسایل خطری رو جمع کن 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
چشم🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🤗🤗🤗

بی بلا مادر نمونه 😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
واقعا ؟ چرا ؟ انقدر تاپیک زدم پرسیدم اثلا بلدنیستم چیا بدم فقط فرنی و حریره دادم پوره سیب زمینی و مر ...

خو فعلا همون فرنی و حریره بسه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

من دقیقا بخاطر همین موضوع 20 ماهه رو زمین میخابم ک خیالم از جای دخترم راحت باشه

شبا بیدار میشد شیرمیخورد سختم بود بذارمش تو تخت و باز بردارمش

خلاصه کل خانواده همسرم و دخترم رو اوردم وسط پذیرایی کنار هم میخابیم