2777
2789

پسرم شیر نمیخورد بردمش سونو مشخص سد رفلاکس داره دکتر براش رانیتیدین و پدی لاکت نوشت گفت یه ماه دیگه بیا یه ماه نشده و ولی جدیدا پرتابی میاره بالا قبلا نمیورد یعنی بدتر شده باز ببرمش دکتر؟یا اینکه میشه رانیتیدین خارجی بخرم براش؟ممکنه از رعایت نکردن من بدتر شده باشه؟ میشه تو کرج بهم یه متخصص خوب واسه رفلاکس معرفی کنید 

دیگه از زندگی سیرم هیچی نمیتونم بخورم وقتیم میخورم عذاب وجدان میگیرم بچم لاغر شده به خودش میپیچه لعنت به رفلاکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه رانیتیدین بهش نساخته باشه پدی لاکت هم اسانس پرتقال داره برا رفلاکس خوب نیست شمام ادویه جات وهرچی که میدونی اذیتش میکنه رعایت کن چندوقتشه؟؟

آنکه میگفت ندانست...و آنکه دانست زبان بست.
دخترمنم داشت نه با رانیتیدین نه با امپرازول خوب نشد فقط نکسیوم جواب داد

یعنی باز ببرمش داروشو عوض کنه؟چند وقته یه دارو باید جواب بده میشه بگید چیارو نمیخوردید خودتون

رانیتدین خارجی بهش بده بهتره مراقبت هم میخواد اینکه زیر سرش بالا باشه و اینا خودتم غذای حساسیت زا نخوری

در کل دختر منم داشت خوب نشد تا اینکه شیر خشک ای آر دادم بهش😍 راحت شدم بابا

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
لبنیات و قطع کردم ولی گوشتو مجبور میشم گاهی بخورم 

شاید بخاطر همون باشه مراقب باش

کره و خامه هم نخور

محصولات گاوی رو نخور

گوسفندی فکر نکنم مشکلی باشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانومی اگه میتونی ببرش تهران پیش مقدادی چون رفلاکس درجا بندی داره واسه بچه منم جهشی بود من رانیتیدین دادم زانتاک دادم نکسیوم دادم اما خوب نشد اخر بردمش پیش مقدادی با ی جلسه خوب شد ۲ماه بعدشم کلا رفلاکسش درمان شد دکترای کرج هیچی نمیفهمن من خودمم کرجم

محکم بشین دلم این دور اخره

پسر من همينجور بود🤕كار به جايي رسيده بود كه من شش ماه تمام فقط مرغ پخته و برنج ميتونستم بخورم😖😖هر چيز ديگه اي ميخوردم حالش بد ميشد

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

فقط و فقط امپرازول 

حالا ببر یه متخصص گوارش اطفال 

ب پسر من امپرازول ساخته 

چندوقتشه؟؟؟ ب غذا خوردن ک بیوفته تا حدی بهتر میشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
رانیتدین خارجی بهش بده بهتره مراقبت هم میخواد اینکه زیر سرش بالا باشه و اینا خودتم غذای حساسیت زا نخ ...

ندادی شیر خودتو دیگه ؟منم گاهی وسوسه میشم باز دلم میسوزه

یعنی باز ببرمش داروشو عوض کنه؟چند وقته یه دارو باید جواب بده میشه بگید چیارو نمیخوردید خودتون

والا خانمی دخترمن شیرخشکیه 

من به دخترم یه ماه رانی دادم دوهفته امپرازول که جواب نداد بردم نکسیوم داد 

ولی سعی کن زیر سرشو از کتف زاویه ۳۰ درجه کنی ارو عشو حتما بگیری 

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍