2777
2789
عنوان

عمل بیضه پسربچه

186 بازدید | 9 پست

سلام خانوما برادرزاده ام قراره پنجشنبه عمل بشه،سونو نشون داده که بیضه سمت چپش بالاتر از جای اصلیشه

دیدین همچین عملی؟سخته؟

دارم از نگرانی میمیرم آخه فقط 4سالشه

لطفا براش دعاکنید

تازه وارد نیستم کاربری جدیدمه...
داداش منم عمل کرد ۳ سالش بود نه نگران نباش فقط جای خوب ببریدش ما بردیم بیمارستان مخصوص کودکان الانم ...

بعد عمل خیلی درد داره؟

چقد طول می کشه خوب شه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه عمل سرپایی هستش اصلا سخت نیست پسر منم این مشکل رو داشت ولی راحت این مشکل و پشت سر گذاشت فقط اینو‌مطمئن باشید اصلا سخت نیست خیالتون راحت باشه و استرس هم نداشته باشید 

سلام عزیزم یه عمل سرپایی هستش اصلا سخت نیست پسر منم این مشکل رو داشت ولی راحت این مشکل و پشت سر گذاش ...

وای خدا عمرت بده خیلی نگرانشم میگم نکنه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته

چقد بعد عمل بیمارستان میمونه؟

وای خدا عمرت بده خیلی نگرانشم میگم نکنه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته چقد بعد عمل بیمارستان میمونه؟

سلامت باشی عزیزم

فکر کنم یه روز و نصفی بعد از عمل تو بیمارستان باشه زود مرخصش میکنن نگران نباش عزیزم

سلامت باشی عزیزم فکر کنم یه روز و نصفی بعد از عمل تو بیمارستان باشه زود مرخصش میکنن نگران نباش عزیز ...

خداروشکر عزیزم خدا پسر خوشگلتو برات نگه داره و هیچ موقع هیچ ناراحتی نداشته باشه

استارتر قربونت بیا پسرمنم قراره دوشنبه عمل بشه ازفکروخیال نمیدونم چیکار کنم برادرزادت عمل شد بسلامتی چطوربود عملش توروخدا راهنماییم کن دارم از غصه میمیرم

خداجون خیلی دوستدارم خودت مراقب ادمای خوب زندگیم باش