2777
2789
عنوان

کسی ازنت برگ خرید کرده؟؟؟

53 بازدید | 5 پست

دوستان کسی از نت برگ خرید کرده تخفیف هاش چطوره؟ایامیشه به خدمات پزشکیش مثل دندون اعتمادکردکسی تجربه داره

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون نه ولی لیزر رفتم رستوران رفتم به نظرم تخفیفای تخفیفان بهتره

ممنون

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

صورتم بعدزایمان خیلی لک وکک مک گرفته اخه نمیشه به دکترپوستهاش که نمیشناسی اعتمادکرد 

کارای پوستی و راضی بودم

ممنون حتما به تخفیفان هم سرمیزنم