2777
2789

گاهی وقتا می بینم دنیای مجازی اونقدم بد نیس رنجو دردایی داری که روت نمیشه یا دلت نمیخواد با دوستات و فامیلت در میون بذاریی میای یه همچین جاهایی میگی البته اینجام به جا اروم کردنت بعضیا فوری بهت پرخاش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای مجازی پراز مریضه پلی منم از بی کسی و درد خودت پناه میارم به اینجا

ولی میدونی اگه حرفی بزنی مثل دنیای واقعی اونی که دوست داره غصتو نمیخوره دشمن شادم نمیشی ففط یکم سبک میشی

دلم پر از خانواده ام تا شوهرم نیمده نشستم با خودم کلی درد و دل کردم جلو آیینه کلی اشک ریختم ولی آروم نشدم، نمیدونم با کی حرف بزنم میترسم دق بکنم با این شرایطم،

چقدر حرف ناروا بده آدم بشنوه چقدر بده آدم اعصابش خورد باشه و بخاد ادای ادمای آروم و خوب رو دربیاره

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
دلم پر از خانواده ام تا شوهرم نیمده نشستم با خودم کلی درد و دل کردم جلو آیینه کلی اشک ریختم ولی آروم ...

چی بگم ادم از ح فای خانوادش بیشتر دلش میگیره تا خانواده شوهر 

من مامانم مادر بودن چند سال اولش لطف داره بعدش همین کوچولویی که منتظرشی میشه ادمی که همه جوره ازارت ...

هر رابطه ای هم‌خوبی داره هم بدی مثل همین‌رابطه مادر فرزندی 

ولی من جگرم دیگه تکه پاره شده از حرف و حدیث اطرافیام 

من ۶ -۷ماهه اقدامم 

اما حدود ۴ ساله ازدواج کردم و همه فکر میکنن‌از روز اول تو اقدام‌بودم و‌دیگه امونمو بریدن با حرفا و کاراشون 

خدا فرزند سالم و صالح عطا کنه الهی 

نبودنشم دردیه بزرگتر از بودنش و بد بودنش