2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم.بیاین یه لحظه

177 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها خوبین.

امروز صبح آزمایش بتا دادم.

این ماه اولین اقدامم واسه بارداری بود.

۹ مرداد پریود شدم.۲۳ مرداد هم تخمک گذاری داشتم.از طریق کیت تخمک گذاری فهمیدم.پریودی هامم تقریبا ۲۸ روزه و منظمه.

امروز دقیقا ۱۲ روز از لقاح میگذره.توی نت سرچ کردم گفته بود ۷ تا ۱۲ روز بعد از لقاح توی آزمایش بتا معلومه.ولی الآن رفتم جوابشو گرفتم منفی بود...یعنی دیگه باردار نیستم؟ امیدی هس هنوز؟ ۳ روز مونده به پریودی این ماهم...

اینم بگم که ۲ روز بعد از نزد*یکی زیر دلم تیر میکشید.بعد از چند روز هم تخمدان هام تیر میکشید.ترشح غلیظ داشتم.دیروز و امروز هم خونریزی خییییلی کمرنگ در حد لک بینی دارم.که توی نت نوشته بود واسه لانه گزینی هستش.

تو روخدا بهم بگین الآن میشه امیدوار باشم؟ یعنی چند روز دیگه دوباره آزمایش بدم؟

اگه تجربه ای دارین بگین.ما واسه این ماه خیلی برنامه ریزی کردیم.رژیم گرفتیم.دوس دارم بچه ام اردیبهشتی بشه...لطفا اگه تجربه دارین بگین.خدا خیرتون بده.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

من ی روز قبل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پریودی بیبی زدم مثبت شد

چرا انقد زود رفتی آزمایش

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بی بی چک گذاشتم چند روز پیش منفی بود.

یعنی امروز آزمایش منفی بود دیگه تمومه😟😟🙁

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کاریه عزیزم هر چیزی ممکنه ولی زود ازمایش دادی بذار حداقل یکی دو روز بگذره از تایمت

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
من ی روز قبل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پریودی بیبی زدم مثبت شد چرا انقد زود رفتی آزمایش

من چهارشنبه موقع پریودیم هس.

یعنی تا اون موقع امیدی هس؟

ن شب میشی

چیو؟

پریودی؟

ای وای نهههههه

عزيزم دقيقا منم مثه شما هستم كلي برنامه ريزي و رژيم... 

منم ٢٥ مرداد اقدام داشتم 

نه نا اميد نشو ممكنه كه باردار باشي 

من سر بچه اولم ازمايش خون دادم منفي بود ولي ٤ روز بعد مثبت شد 

و چون لك لانه گزيني داشتي احتمالش زياده كه باردار باشي

من چهارشنبه موقع پریودیم هس. یعنی تا اون موقع امیدی هس؟

والا چون ازمایشت منفی شده نظری ندارم

شما امیدوارم باش

توکل ب خدا

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خانم گل از زمان لانه گزینی تا ترشح هورمون بارداری در خون یه چند روز طول میکشه زود رفتی برای تست با ...

فدات شم یعنی امیدوار باشم.

خیلیییی استرس گرفتم.دو روزه که حالم یه جوریه.

امروز رفتم آزمایشگاه خصوصی که زود جوابشو بدن.گرون هم بود.

یعنی چند روز دیگه هم برم؟