2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم.بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
عدد بتات چندبود

ننوشته.فقط نوشته beta hcg<5

یعنی بتام کمتر از ۵

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه ۴ روز بعد از موعدم بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ مینداخت روز هفتم تست کردم پررنگ تر شد و رفتم آزمایش که مثبت شد. تا موعدت صبر کن اگر پریود نشدی مثلا دو سه روز بعد از موعدت مجددا آزمایش بده.

عزيزم دقيقا منم مثه شما هستم كلي برنامه ريزي و رژيم...  منم ٢٥ مرداد اقدام داشتم  نه نا ...

خدا از دهنت بشنوه.

دقیقا دو روزه لک دارم.

معذرت میخوام فقط موقع ادرار یه دو یا سه قطره خون خیلی روشن هم میریزه.ولی لباس زیرم اصلا خون نیس.فقط لک خیلی کمرنگ.

ای خدا کاش منم ۴ روز دیگه مثبت بشه.خواهش خدایا.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
فدات شم یعنی امیدوار باشم. خیلیییی استرس گرفتم.دو روزه که حالم یه جوریه. امروز رفتم آزمایشگاه خصوص ...

همین استرس خودش عامل مهمی در ناباروری هستش

خودم درگیرشم

چند ماه اقدامم

ماه قبل متفورمین و لتروزول خوردم

روز چهارده دوره هم دو تا فولی ۱۸٫۵و ۱۹ داشتم یک هفته هم یک شب در میون رابژه

روز بیست و سوم لکه صورتی داشتم

دو روز بعدش پری شدم

دو روز جلو انداختم ازبس استرس داشتم و هی دنبال علائم بودم

گرچه پری هم دو روز بود و شدید

شوهرم هنوز امیدوار بود میگفت برو تست بده

کلا بیخیال بچه شدم گفتم از استرس زیاد یه بلایی سر خودم میاد

چقدر دادي واسه ازمايش؟

۳۴ هزار

بیمارستان ۵ هزار ولی جوابشو دو روز دیگه میدادن.

ولی خصوصی امون روز میدن

نیستی عزیزم وگرنه بی بی چکم نشون میداد الان چه برسه ب ازمایش

بی بی چک رو خیلی زود زدم.یه هفته بعد از اقدام.

که توی نت نوشته بود بی بی چک ۱۵ روز بعد از اقدام معلوم میشه.

آزمایش هم ۱۲ روز بعد از اقدام انجام دادم

عزيزم دقيقا منم مثه شما هستم كلي برنامه ريزي و رژيم...  منم ٢٥ مرداد اقدام داشتم  نه نا ...

الآن شما هم توی اقدام هستی؟

دو روز بعد از من اقدام داشتی پس.

فعلا آزمایش یا بی بی چک نزدی؟

اها  ایشالله باشی نبودیم ناامید نشو ماه بعد

خدا از دهنت بشنوه.

شما بعد از چند ماه اقدام باردار شدی؟