2777
2789

من زمانی که بیماری نداشتم یعنی حدود یکسال پیش هم خریدای خونه هم کارای خونه هم کار بیرون همه به عهده من بود 

پارسال تمامی خریدا و کارای عقد داشمون خودم کردم 

پیارسال و پارسال کلاس رفتنای اجتماعی خودم میبردم و میوردم 

تمامی خونه را خودم برای عید خونه تکونی میکردم 

تمامی ناهار و شام و خریدا به عهده من بود 

ولی چی شد (وقتی مهر مریض شدم به جای اینکه منو دکتر خوب ببرن منو یه دکتر عمومی بردند و منو بستن به قرص اعصاب دوسری قبل از عید قرص اعصاب خوردم بدتر و بدتر شدم و بعد از عید اندو کردند گفتند مشکل از معده فتق معده و گاستریت و اعصاب باز قرص معده و اعصاب خوردم بدتر و بدتر شدم بعد گفتند هورمون و. کبد و صفرا و طحال و رحم و تخمدان ازمایش و سونو سی تی شدم گفتند نه بعد اندو شدم گفتند فتق معده و گاستریت و رفلاکس باز قرص معده خوردم بدتر و بدتر شدم روز سه شنبه میخوام برم دکتر و جراح گوارش شهرام نظری که اگر نیازه به عمل عمل کنم دیگه راحت بشم کاشکی خدا شفام بده یا راحتم کنه ) 

تو این یکسال چه کتک هایی که نخوردم چه حرف هایی که نشنیدم چه بی محلی هایی که ندیدم وچه دل شکست هایی که نشدم ولی باهاشون کنار اومدم چرا چون دوست داشتم دارم زندگی کنم ولی دیگه خسته شدم خدایا خودت اگر میبینی خوب نمیشم زیر عمل یا هر چیزی راحتم کن اکرم خوب میشم لطفا شفام بده دیگه خسته شدم بریدم 

تمام کسانیکه دوستشون داشتم و دارم تنهام گذاشتند چه خانواده چه😢 

خدایا خودت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم دنیاست ...منم همینم.فقط به این نتیجه رسبدم هر کاری بکنم واسه دل خودم بکنم و از کسی توقع جبران وت ...

من توقع جبران نداشتم و ندارم 

ولی میخواستم تو بیماری تنهام نزارن ولی دیگه😢دعا کن یا شفا پیدا کنم یا راحت بشم 

صلوات فرستادم برا شفا و حل مشکلتون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من توقع جبران نداشتم و ندارم  ولی میخواستم تو بیماری تنهام نزارن ولی دیگه😢دعا کن یا شفا پیدا ...

چرا دیگه همه توقع دارن تو هم داشتی که میگی موقع بیماری تنهام نزارن اصلا ذات بشر اینه...ولی دوستم آدما حتی عزیزانمون فقط تو خوشی و سلامتی تو رو میخوان هیچکی یه آدم نالان و افسرده یا مریض رو نمیخواد ..فقط و فقط خودتو دوست داشته باش مراقب خودت باش بنظرم این مریضی ریشه تو روح و روانت داره از خودخوری هات اومده سعی کن محیط زندگیت رو و روشت رو عوض کنی رشد کن سر کار برو ورزش کن دوست بگیر و...موفق باشی