من تازه فهمیدم کم کاری ترئید دارم ی دکتر گفت برا بچه مشکلی نداره اون قد ولی دکتر خودم گف بهت قرص میدم از فردا بخور ک خدا نکرده یه وقت بچت چیزیش نشه ...الان میترسم ...
خدایا مواظب همسر مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙
طبیعیه.الان از هر ۵ زن باردار ۳نفر تیرویید کم کار دارن
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما تروئیدت چند بوده تو دوران بارداری؟اخه من تازه شروع میکنم به قرص خوردن
تیروییدم ۲ بود بعد نمیدونستم باردارم حدود دوماه از بارداریم گذشته بود فهمیدم آز دادم شده بود ۱۸ که واقعا وحشتناکه.خداروشکر قرص بیشتر خوردم و تنظیم شد.دخترمم هم ماشاله هم زود بحرف اومد هم خیلی باهوشه
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد