2777
2789
عنوان

تروئید در بارداری

87 بازدید | 11 پست

شده تروئیدتون کم کار باشه و بچتونم سالم ؟

من تازه فهمیدم کم کاری ترئید دارم ی دکتر گفت برا بچه مشکلی نداره اون قد ولی دکتر خودم گف بهت قرص میدم از فردا بخور ک خدا نکرده یه وقت بچت چیزیش نشه ...الان میترسم ...

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

آره

منم‌تیرویید کم کار دارم

بچمم سالمه

توی بارداری هم قرص خوردم و میخورم

طبیعیه.الان از هر ۵ زن باردار ۳نفر تیرویید کم کار دارن

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم‌تیرویید کم کار دارم بچمم سالمه توی بارداری هم قرص خوردم و میخورم طبیعیه.الان از هر ۵ زن ...

شما تروئیدت چند بوده تو دوران بارداری؟اخه من تازه شروع میکنم به قرص خوردن 

9.4

توی بارداری احتمالا انقدر بالا رفته وگرنه قبلش اگه انقد بود علایمش متوجهت میکرد

اشکال نداره قابل کنترله وقتی دکترت بگه اوکیه

من قبل اقدام ۴.۴بود به ۱.۵رسید اقدام کردم 

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
شما تروئیدت چند بوده تو دوران بارداری؟اخه من تازه شروع میکنم به قرص خوردن 

تیروییدم ۲ بود بعد نمیدونستم باردارم حدود دوماه از بارداریم گذشته بود فهمیدم آز دادم شده بود ۱۸ که واقعا وحشتناکه.خداروشکر قرص بیشتر خوردم و تنظیم شد.دخترمم هم ماشاله هم زود بحرف اومد هم خیلی باهوشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
توی بارداری احتمالا انقدر بالا رفته وگرنه قبلش اگه انقد بود علایمش متوجهت میکرد اشکال نداره قابل کن ...

اره تو بارداری رفته بالا ولی میترسم بچه چیزیش نشه 😔

اره تو بارداری رفته بالا ولی میترسم بچه چیزیش نشه 😔

عزیزم نگران نباش 🌺

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
تیروییدم ۲ بود بعد نمیدونستم باردارم حدود دوماه از بارداریم گذشته بود فهمیدم آز دادم شده بود ۱۸ که و ...

18 که خیلی بالاست

خدا رو شکر بچتون سالمه

ولی شما زودتر از من متوجه شدی من الان نوزده هفتمه 😔

اشکالی نداره در عوض واسه تو عددش کمتره