2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دفعه کلاس اول راهنمایی تؤدرس دینی خاستم بخونم مرگ بر اسراییل گفتم مرگ بر اسماعیل    

وای پسر خواهرم کلاس اول بود پارسال اومد گف خاله سر صف میگیم مگ مگ اسلامی😂😂😂مردیم بس خندیدیم حالا گفتی یادم افتاد

ازوقتی ک مادرشوهرم قوطی بی بی چکو توکیفم اتفاقی ازسرفضولی😔دید همش برام اش و کیک وشکلاتو لواشکو ازین چیزا میفرسته 😩😩😩بعد یجوری نگام میکنه ک چی بگم اخه همش میگه چ خبر میگم سلامتی بعد مرموز میخنده اگ منفی بشه چی اخه حالا هشت روز به موعدم مونده ای خدا منو بِکشششش😩😩😩

خدایاشکرت

یکی ازهمه کلاسیام با دوست صمیمیم اومده بود خونم بعد من لیوانا رو شسته بودم اومد مبرعکس گذاشتم تو کابینت گفت تروخدا لیوانارو اونجوری نزار الان خفه میشن اونجوری میزاری احساس میکنم میخوان خفه بشن😂😂😂🔫🔫🔫😑😑😑😑😑اصن هنگ کردیم من و اون دوستم 

چقدر این بشر منگله

🧚‍♀️

باشوهرم رو تخت درازکشیده بودیم بیکاربودیم،حامله بودم،جوری ک شوهرم نفهمه دستمو تو دماغم بردم یچیزایی دراوردم گرد کردم بصورت هدف...شلیک....پرت کردم که ازپنجره بیوفته بیرون،یهو....😯😯😯شلپ افتاد رو لپ شوهرم😃😃😃

شوهرم:این چیه رو لپم افتاد؟من:😦 شوهرم:😮 من:😧 شوهرم:😒 من:☻