2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودش بوده ادم عاقل پسرفت نمیکنه 

تازه با ازدواج دوتایی پارو میزنن و بیشتر پیشرفت میکنن 

بعضی خانما ذوب در شوهر و فرزند میشن و خودشون سرخورده میشن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
تقصیر خودش بوده  بعضی خانما ذوب در شوهر و فرزند میشن و خودشون سرخورده میشن

اصلا یه چیز عجیبی حتی دیروز یکی میگفت واسه تشکر دست شوهرشو میبوسه😐😐😐😐 یا  یکی دیگه میگفت  شوهرم وقتی از سرکار  میاد  هر کسیم که باشه دستشو میبوسم اصلا یه کارایی میکنن عجیب

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

منم همین اشتباه رو کردم مامایی قبول شدم به خاطر شوهرم گذاشتمش کنار . هنوز بعد از 6 سال هیچی نتونسته خوشحالم کنه.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
منم همین اشتباه رو کردم مامایی قبول شدم به خاطر شوهرم گذاشتمش کنار . هنوز بعد از 6 سال هیچی نتونسته ...

الهی بهش فکر نکن😕😕

ما خانوما از وفتی به دنیا اومدی تا الانم مم هنوز بعضیا رو میبینم دختراشونو اینطوری تربیت میکنن که اون حس تحمیلی مطیع بودن درباره جنس مخالف تو ذهنمون نهادینه شده 

دخترامو دعوا میکنیم و درمقتبل پسرامون کوتاه میایم ‌. خواه ناخواه به مردایی که تربیت میکنیم چه همسر چه پسر اینو یاد میدیم که تو از زنا بهتری

ما خانوما از وفتی به دنیا اومدی تا الانم مم هنوز بعضیا رو میبینم دختراشونو اینطوری تربیت میکنن که او ...

اره دقیقا

خواستگارم گفت برو سولار یه کم سبزه بشی خیلی ناز میشی کلا قیدشو زدم هرچی اصرار کرد و گفت فقط یه پیشنهاد کلی بود به خرجم نرفت. واقعا دلیلی نداره آدم از خیلی چیزا بگذره واسه بقیه. یه صفتایی البته آزار دهنده و مضره من راجع به اونا صحبت نکردم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من خداروشکر شوهرم اصلا اینطور نیست من خودم یه جاهایی کم آوردم خسته شدم گفتم اصلا بیخیال درس ولش کنم ولی شوهرم کلی بهم امید و انگیزه داده که بخونم که پیشرفت کنم حتی میگه غصه نخوری دوتا بچه داری نمیتونی بری دانشگاه واسشون پرستار میگیریم نخواستی خودم میشینم خونه بچه داری میکنم😂انقدر ماهه فداش بشم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻