2777
2789
عنوان

کسایی که عقد هستن بیان

157 بازدید | 18 پست

من ۳سال که عقدم شوهرم ماموریت هر یک ماه یه بار میاد شوهرم هرسری ک میومد منو میبرد خونه مادرشوهرم اما مادرشوهرم یه سری رفتارایی کرد که میگفت نیا اینجا منم دیگه نرفتم این سری به شوهرم گفتم بیا خونه ما اکثرا شام نهار اینجا بود یه دیشب بهش گفتم دلم ساندویچ میخواد با اینکه پول داشت نخرید برام منم ب روم نیاوردم امروز مامانم بهم گفت از بس این چند روز اینجا بودید خسته شدم من ناراحت شدم به مامانم گفتم  این همه شوهرم براتون کار کرد(یه سری کارای جزیی برق کشی ...) این دستمزدشه...؟میگه وظیفشه🙄واقعامن از این زندگی خسته شدم‌ اصلا نمیدونم هر سری که شوهرم میاد کجا بریم 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم هم نیست همش وردل هم باشید که. اون بره خونشون بعد باهم برید بیرون یا نصف روز بیاد خونه شما نه که همش اونجا باشه خب خانواده ها روانی میشن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

عزیزم اعتدال رو رعایت کن.خواه ناخواه وقتی عروس یا داماد خونه طرف مقابل باشن.اگه زیادبشه اذیت میشن

مثال میزنم.فرض کن تو امروز بخوای یه غذای ساده بخوری.اماوقتی عروس یاداماد خونتن مجبوری غذای خوب درست کنی

یادلت بخواد لباس راحتی بپوشی.اما نتونی.خصوصابرای خواهرا پیش داماد

یا چمیدونم بهرحال معذب تری دیگه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بخاطر کار شوهرم که ماموریته

خب تو هم باهاش برو زندگیتونو شروه کنین

هم خودتون خسته میشین هم خانواده ها این بحثا طبیعیه تو عقد طولانی

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

عزیزم منم 4 ساله ک عقدم،از این مشکلات پیش میاد توی عقد طولانی،اگه ب خاطر چیزای مادی عروسی نمیگیرین سخت در اشتباهین، منم خیلی توقعا داشتم ولی الان حاضرم از همشون بگذرم، ان شاءالله شوهرم زود برگرده پیشم،زودی میریم خونه خودمون

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔